Hopa tropa prin oraş

Iașul e sub Forza ZU!

Radio ZU promite să facă zarvă mare astăzi! Promite să transforme Iașul într-un pol național al distracției! Recunosc că, prima dată am zâmbit frumos și-am zis că, da, va fi un concert fain – și atât. Însă, cu cât am văzut proiectul crescând și cu cât l-am observat pe Ionuț mai obosit și mai entuziasmat, cu atât am început să cred mai mult în Forza ZU!

23 de artiști pe o singură scenă nu-i puțin lucru. Iar publicul care se va aduna, de la ora 19, în fața Palatului Culturii nu va fi nici el puțin. Faci parte din public, nu?! Eu, sigur da! Pentru c-ar fi fost păcat să ratez un moment în care se va scrie istorie! Publicul și vedetele de pe scenă se vor contopi într-un singur glas – pentru că, exact!, asta va însemna Forza ZU: un karaoke în aer liber! Cel mai mare karaoke din România!

Eu, tu, noi, voi… trebuie să ne dregem vocile și să ne alăturăm artiștilor alături de care vom petrece! Hai să le urăm bun venit în Iași unora dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai momentului! Hai să-i facem să se simtă ca acasă!

Smiley


Horia Brenciu


Voltaj


Alex Velea


Andra


Sore


Puya


B.U.G. Mafia


Vunk


Corina


Akcent


Elena Gheorghe


Ruby


CRBL


Antonia


Inna


Cabron


Whatsup


Andreea Banică


Lora


Hi-q


Speak


Grasu

Suntem pe 17 mai – asta înseamnă că-i o zi de marcat în calendar! Forza ZU a venit la Iași! A adus cu ea… Forza distracției!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *