Publicitare

Unde-i cap – sunt şi picioare!

Încă de mică, mi-a plăcut să merg mult pe jos. În timpul liceului şi al facultăţii – pot să număr pe degete de câte ori am folosit mijloacele de transport în comun. După ce ne-am luat maşină, am promis că nu voi fi dependentă de ea. În mare, am reuşit. M-a ajutat şi încălţămintea, mereu comodă.

Recunosc, sunt una dintre acele femei pentru care pantofii cu toc sunt buni doar la ocazii deosebite. În rest, prefer să-i ţin în cutii şi să uit de existenţa lor. La uşa de la intrare am scoşi doar pantofi sport – care mă reprezintă, care au grijă şi milă de picioarele mele.
Ultima vizită într-un magazin de încălţăminte a fost una virtuală. ZorileStore este un magazin online, dealer autorizat Puma, deci îţi imaginezi ce super modele de adidaşi am putut să găsesc aici! Despre stilul interesant de prezentare şi despre naturaleţe – nu mai vorbesc!

Deja am în plan unele achiziţii! Simt că merit şi că trebuie să mă înnoiesc, mai ales că, în curând, se termină concediul de maternitate. Cum munca de redactor înseamnă trei sferturi din timp umblătură pe teren – sigur o pereche de pantofi comozi, moderni, Puma – sunt un cadou perfect! Ei mă vor ajuta în lupta cu ştirile, ei mă vor aduce seara, în pas vioi, spre casă!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *