Haz de necaz,  România

Să râdem… de necaz

Evenimentele din ultima perioadă au devenit inpiraţie pentru noi bancuri. C-aşa îi stă românului bine, să mai facă şi haz de necaz.

* Bulă e la bucătărie. O clipă de neatenţie la tocat zarzavaturi şi sângele începe să curgă. Ia repede o cârpă, înfăşoară degetul şi fuga la spital. Intră la Unitatea de Primire Urgente şi vede două uşi: Bolnavi şi Accidentaţi. Ca un cetăţean disciplinat ce este, Bulă intră la Accidentaţi. Acolo, ce să vezi? Alte două uşi: Cu sângerare şi Fără sângerare. Asa cum era firesc, intră la Cu sângerare. Alte două uşi: De importanţă vitală şi Fără importanţă vitală. Deschide uşa Fără importanţă vitală şi se trezeşte iar in stradă …
Pleacă nervos acasă, unde familia îl întreabă:
– Ei, Bulă, te-au tratat bine?
– Nu s-a uitat nimeni la mine, dar organizarea e beton … !!!!!! 

* Bună ziua, aţi sunat la Salvarea privată.
Pentru limba română apăsaţi 1.
Pentru engleză, apăsaţi 2.
Pentru verificarea contului dumneavoastră de contribuţii la sistemul de sănătate, apăsaţi 3.
Pentru informaţii despre ofertele speciale ale Salvării în perioada de Crăciun, Revelion şi Paşte, apăsaţi 4.
Pentru informaţii în legatură cu starea dumneavoastră de sănătate, apăsaţi cu un deget pe încheietura mâinii şi număraţi până la 60. Acela e pulsul. Dacă îl mai aveţi, apăsaţi 5.
Pentru transferul la o firmă de pompe funebre, apăsaţi 6.
Un operator va prelua apelul. Pentru îmbunătăţirea serviciului, vă informăm că această convorbire poate fi înregistrată şi folosită într-o emisiune de tip talk show. Vă mulţumim!

Bancurile astea le-am primit de la Ilie şi Irina. Bonus mi-au oferit Buzdugan şi Morar la Radio ZU. Ei au pus melodia Nu mi-e frică de Bau-Bau şi cântau: Nu mi-e frică, nu mi-e frică de JAN-DARMI! 🙂

Mai aştept completări!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *