Competiţii

32. Partenerii media – SuperBlog 2011

Sponsorii SuperBlog 2011 au fost mereu amintiţi, de-a lungul probelor. Aşa că, astăzi a venit rândul să spunem câte două vorbe, despre fiecare partener media al competiţiei . Pentru că, nu-i aşa?, promovarea fără parteneri media ar fi mai tristă :).

TVR – Zon@ IT 
Emisiune IT de mare importanță pentru pasionaţii de tehnologie. Review-uri pentru orice – de la componente hardware şi software, la jocuri, telefoane, console, aplicaţii. O emisiune pe care o pot urmări, deopotrivă, cei care ştiu multe despre noile tehnologii, cât şi cei n-au încă o bază solidă.
Şi eu mă uit pe TVR2, la Zon@ IT. Şi-mi place. Culmea, mai şi înţeleg despre ce se vorbeşte acolo. Ceea ce e mare lucru! 🙂 Pentru mine ca om, pentru mine, ca blogger.

RadioLynx
Radio online cu imagini 🙂 despre care ştiam, mai demult, dar pe care am început să-l ascult o dată cu intrarea în competiţia SuperBlog. Tratează teme de interes social şi are, de suficiente ori, emisiuni dedicate bloggerilor. Se diferenţiază frumos de alte radiouri care au uitat, din pacate, că sunetele nu înseamnă doar muzică, ci şi discuţii.

Connect
Revistă de telecomunicaţii şi internet. Interesantă pentru cei care doresc să fie mai familiarizați cu cele două domenii. Un suport real pentru cei care au de scris despre telefonia  fixă şi mobilă, despre smartphone-uri, laptopuri, internet.

Photo Magazine 
O revistă pentru pasionaţii de fotografie şi pentru cei care apreciază frumosul. Un ajutor real pentru orice om al zilelor noastre, care are posibilitatea de a face poze, în fiecare moment. Un suport pentru cei care ilustrează postările cu imagini din arhiva personală. Un curs continuu pentru cei care vor să înveţe.

121.ro
Una dintre primele comunități căreia m-am alăturat – acum mulţi ani! Un loc anume pentru femei, dar nu în contextul acela, aproape jignitor – promovat de alte site-uri de profil. Unul dintre primele locuri în care am aflat despre noţiunea de blog. Un site bine documentat, cu o arie largă de acoperire a vieţii de zi cu zi.

MediaLOOK
Companie de PR, specializată în oferirea de resurse media pentru jurnaliști. De ajutor şi pentru bloggerii care doresc să realizeze postări bine documentate.

PRwave
Website dedicat comunicării şi relaţiilor publice pentru afaceri, dar şi expertizei de imagine. De ajutor pentru tinerii cu aspirații înalte.

MoneyWatch.ro
Câştigător al competiţiei SuperBlog din 2009. Un blog axat pe „Fast Forward În Afaceri, Performanţă Personală Şi Viaţă Bună”. Sună bine!

Obisnuit.eu
Câştigător al ediţiei SuperBlog din 2010. Un exemplu că se poate ajunge, din concurent, în rol de partener al unei acţiuni de amploare. Şi nu doar atât.

LexaVerzes.ro
Un exemplu de ambiţie şi pereseverenţă. De participant clasat, trei ani la rând, aproape de fruntea clasamentului SuperBlog! Un om simplu, frumos, elegant – un model pentru cei care au sau îşi doresc un blog.

[Postarea de faţă este a 32-a scriere din competiţia SuperBlog 2011.]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *