Competiţii

26. Cadou de Crăciun pentru EL

Al meu soţ mi-a spus, de curând, că, la cât de ocupată sunt şi, la cât de mult stau cu nasul în calculator – probabil că Moş Crăciun va uita să mai treacă pe la el. Am izbucnit în râs! Am râs şi atât… ca să-l mai ţin un pic pe jar. Îţi dai seama că nu l-aş lăsa în veci fără o surpriză lângă brad.

Are şi el dreptatea lui, nu neg. În ultima perioadă, aproape că l-am înşelat cu tastatura… dar tot calculatorul şi internetul îmi vor fi aliaţi şi în cazul surprizelor frumoase! Pentru că efectiv nu am timp de colindat magazinele, în căutarea unor cadouri de pus sub brad, am decis că, anul acesta, voi face cumpărăturile online. Practic, comod, ideal! Original! Nici pe site-uri nu voi petrece prea mult timp, ci voi merge direct la ţintă. Cunosc deja, prea bine, Magazinul online de cadouri Borealy. Motiv pentru care nu-mi rămâne decât să creez un coş  minunat de cadouri de Crăciun!

După ce-am analizat câteva ore oferta bogată şi variată, m-am decis pentru nişte daruri care să creeze, la un loc, un tot unitar, demn de scumpul meu. Am ales ceva de uz practic, ceva pentru suflet, ceva pentru simţuri şi ceva… dulce!
Pentru că Geroge e mereu elegant şi aranjat, m-am gândit să aduc ţinutei lui un plus de valoare, printr-un cadou util şi elegant: o curea şi un portofel, din piele ecologică. Catarama neagră a curelei are acea simplitate clasică, la care el ţine mult. Portofelul este discret, nevoluminos, cu spaţii speciale pentru carduri şi legitimaţii.

Am mai ales şi un cadou cu o încărcătură spirituală deosebită, pentru că, nu trebuie să uităm ceea ce înseamnă Crăciunul – naşterea Domnului Iisus Hristos. Mi-a plăcut foarte mult această icoană, argintată şi pusă într-o placă-suport din lemn maro-roşcat.

Trecând de la sacru la profan, dar în acelaşi spirit al sărbătorilor, m-am decis şi asupra unui cadou… tare! Cu un conţinut delicios! Cadou care va rămâne în centrul atenţiei şi după ce licoarea va fi terminată. Pe înţelesul tuturor, am comandat o sticlă cu ţuică de prune de calitate, o sticlă cu formă de brad! Brad verde şi deja împodobit!

Şi pentru că toţi suntem copii, cadoul ar fi incomplet fără… dulciuri. E clar, din tot ce-am ales până acum, că soţul meu a fost foarte cuminte! Şi, atunci, cum să nu primească şi multe minunăţii delicioase?

Eu sunt mulţumită de alegeri. Cred că şi George va fi încântat. Oare… după un asemenea coş de cadouri, va mai crede vreodată c-aş putea să-l neglijez? 🙂

[Postarea de faţă este a 26-a scriere din competiţia SuperBlog 2011.]

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *