Competiţii

16. Satisfacția unui partener complet

Am primit liber de la ziar, să-mi fac de cap! Voi fi, pentru un an, redactor al unui supliment de călătorie! Voi merge pe unde mă vor inspira pe mine paşii, dar va trebui să ofer, patru zile din şapte, material de calitate. Atât pentru varianta tipărită, cât şi pentru varianta online.

Nu va fi uşor, asta e clar! Va trebui să am cele mai bune poveşti, scrise într-un mare stil! Va trebui să am poze şi filme care să se muleze perfect pe firul articolelor. Va trebui să să-i fac pe cei care mă vor citi să devină, cu adevărat pofticioşi! Reportajele, materialele foto, audio, video vor avea menirea de a-i provoca pe români să-şi cunoască ţara!

Sunt extrem de entuziasmată de nebunia în care am acceptat să intru. Recunosc, totuşi, că, până de curând, am fost şi foarte stresată. Este enorm de multă umblătură, muncă şi distracţie pentru o singură persoană! Adevărat, voi fi liberă – fără şedinţe de redacţie, fără şefi prea aproape de mine, fără un program fix şi fără un birou care să mă ţină în loc! Dar şi responsabilitatea e mare! Iar eu voi fi singură în descoperirile mele. Singură la scrierea articolelor, la prelucrarea fotografiilor şi a filmuleţelor, la anunţarea temelor, la găsirea celor mai bune opţiuni de traseu, cazare… Offf… E nevoie de un partener de nădejde! De un… super-partener, care să mă poată ajuta şi suporta, care să-mi mai ia din povară şi să îmi ofere încredere! Iar căutarea lui mi-a produs multe emoţii! Găsirea lui – satisfacţie supremă!
Nu e de ici, de colo, să dai peste un laptop care să-ţi împlinească toate nevoile. Căci îmi trebuie ceva robust, puternic, fiabil şi, nu în ultimul rând, elegant. Un laptop pe care să-l pot lua cu mine, peste tot, care să meargă uns şi să reziste câteva ore fără o priză la îndemână. Căutările au fost făcute cu maximum de seriozitate. Am comparat, am sortat, am analizat, m-am sfătuit cu unii şi cu alţii. Câştigătorul a fost Asus K53SV-SX379D! De fapt, câştigătoarea sunt, fără îndoială, eu!
Am parte de cea mai puternică platformă, dotată cu un procesor isteţ, cu o grafică duală încorporată, secondată de un puternic cip grafic! Am parte, de asemenea, de tehnologia Super Hybrid Engine – tehnologie care oferă o autonomie de până la 25 la sută, prin neconsumarea de curent a componentelor care nu sunt utilizate. Voi putea, aşadar, să lucrez fără priză până la cinci, şase ore!
Parcă special pentru mâinile mele sensibile, mi s-a prezis că nu voi suferi din cauza căldurii generate de laptop! Aceasta va fi canalizată şi ghidată departe de palmrest şi de taste, fiind evacuată silenţios şi eficient prin lateralul sistemului!
Ce să mai zic!? În acest an, de drumeţii, m-am ales cu un partener atent, grijuliu, săritor şi foarte elegant! Asus K53SV-SX379D va fi punctul meu de sprijin şi de echilibru. Împreună, ne vom plimba prin ţară şi vom descoperi cele mai minunate locuri! Stresul a scăzut considerabil. E clar că voi avea un partener de nădejde! Inspiraţie să fie, ca noul meu laptop din seria K mi-a promis că va munci pe brânci!

[Postarea de faţă este un  vis şi a 16-a scriere din competiţia SuperBlog 2011.]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *