Competiţii,  Maria-Paula

01. Puritatea primelor sunete

Prima dată, i-am ascultat bătăile inimii. Şi am plâns de emoţie! Emoţia întâlnirii şi bucuria descoperirii pruncului meu, într-un mod unic! Din burtică, mi se transmitea în direct, printr-un monitor şi prin boxe, viaţa!
După câteva luni, i-am auzit, pentru aceeaşi primă dată – plânsul. Un plâns al victoriei! La câteva ore, i-am întâlnit privirea şi m-am pierdut în ochii ei mari şi verzi…! M-a trezit cu un gângurit – mai frumos decât orice declaraţie de dragoste!

A mai trecut ceva timp – şi a râs în hohote! Apoi, a spus ta-ta! A urmat şi ma-ma! Iar povestea continuă… Continuă în ritm mai mult decât alert. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru sănătate şi voioşie, dar mă şi revolt uneori, când descopăr că vremea trece, parcă, pe lângă noi.
Pentru că nu vreau să ratez nimic şi pentru că nu vreau să-mi permit să uit – aparatele de fotografiat şi de filmat îmi sunt prieteni de nădejde. Poze pot să fac multe, şi chiar să aleg dintre ele pe cele mai reuşite. Însă, momentele filmate sunt unice! Pentru că imaginile sunt în mişcare şi completate perfect de sunet. Pentru că pot retrăi clipele în care am ascultat primele bătăi ale inimii, primul ţipăt, primul gângurit, primul cuvânt…!

Ca o punte peste vremuri, înregistrările astea sunt o comoară. Iar comorile nu se încredinţează oricui. E adevărat că un filmuleţ se poate vedea la orice calculator care funcţionează. Însă, contează mult cum îl vezi şi, mai ales, cum îl auzi. Îmi doresc, pentru aceste momente speciale să aud totul ca pe viu! Vreau o redare fidelă, un sunet profund şi un volum incredibil! Vreau ceea ce ASUS îmi poate oferi prin noua generaţie de laptopuri N55 şi N75Soluţii multimedia complete, care să contureze gingăşia primelor sunete din viaţa Mariei-Paula!
Nu cer imposibilul! Pentru că ASUS poate face lucrurile posibile! Pentru că puritatea sunetului este o realitate, atunci când spui ASUS N55 şi N75. Şi pentru că monentul în care copilul tău a râs prima dată, din toată inima lui, merită să fie păstrat la loc de cinste!

[Postarea de faţă este prima scriere din competiţia SuperBlog 2011. Aşa cum te-am anunţat şi aici, am intrat în luptă. Faptul că voi scrie, în această perioadă, şi postări cu temă dată, nu mă va împiedica să fiu aceeaşi Anda pe care o ştii dintotdeauna. Urmăreşte-mă şi ţine-mi pumnii!]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *