Hopa tropa prin oraş,  Vorbe de duh

Noua colectie de banci – marca Parcul Copou

Tot ieri, am ajuns si in Parcul Copou. Acolo, ne-au intampinat multe banci noi (sau putin mai vechi, nu stiu exact cand au fost montate), care au cadru din fier. Presupun ca vor fi acoperite cu panza sau cu plante agatatoare, pentru a deveni umbrare.
Pana una alta, incomplet fiind peisajul, e asa… o senzatie ciudata. Scheletii aia metalici, goi, nu par deloc prietenosi. Sexi, nici atat. Te duc cu gandul la o statie de autobuz. Dar, nu vreau sa fiu rea. Chiar deloc! La vara, sigur vor arata bine. Si vom gasi mai usor umbra, atunci cand vom dori sa ne odihnim pe o banca.

Nu prea am inteles rostul folosirii a atat de mult metal pentru acest model de banca…

Desi au fata de cosuri de gunoi, sper din suflet sa ma insel si, aceste chestiuni aflate de-o parte si de alta a bancii sa fie… de exemplu, suporturi pentru flori! O banca de doua, maxim trei persoane, incadrata de doua cosuri de gunoi?! Imi si imaginez o pereche de indragostiti, stand cu mizeria si mirosul la nas… soptindu-si cuvinte de amor!
Eii, nu, nu sunt contra cosurilor de gunoi! Dar parca e mai normal sa ma ridic de pe banca, sa ma deplasez doi metri si sa arunc ceva, decat doar sa intind mana si, din greseala, sa intru si eu in cos. Fara grija, nesimtitii nu vor fi impresionati de confort si, daca le va fi sa arunce pe jos, tot asa vor face si daca ar avea agatat de urechi un tomberon!

3 Comments

 • Anonymous

  Sunt suporturi pt flori, dar daca vara trecuta ai fost numai la tine la tara, nu ai de unde sa stii…
  esti penibila cu comentariile tale pe blog.

 • anda_elena

  Draga Anonim,
  Probabil ca nu te-ai fi asteptat sa dau accept la comentariu dar, vezi tu, la mine la tara am invatat sa practic corectitudinea. Iti respect parerea, oricare ar fi ea.
  Ma bucur daca tu imi oferi garantia ca acele chestii sunt chiar suprorturi pentru flori!
  Cat despre faptul ca-s penibila – din punctul tau de vedere! – e ok si asta. Dar nu te pun eu sa ma citesti. Stii cat e de usor sa ma eviti? Poti sa nu deschizi pagini care-mi apartin. Si, daca, din greseala, normal!, ai deschis – iti ofer solutia salvatoare: un X in coltul de sus al ecranului!
  Ma impresioneaza curajul tau de a comenta drept ceea ce esti – un anonim – si-ti doresc toate cele bune!

 • Gabi

  Bancile noi sunt parte a intelegerii cu smecherii de la proiectul Palas.
  Le-am incercat si eu, sunt cam incomode.
  Ai dreptate ca arata ciudat pe timpul iernii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *