Pentru suflet,  Pietre...

Ne trezim dimineata si nu realizam minunea. E o noua zi in care deschidem ochii, ne miscam, respiram. Suntem vii! Daca ne mai facem o cruce, bine de bine. Daca nu, traim pentru ca avem acest drept!
Si ne facem planuri pe termen lung si foarte lung, ne batem joc de prezent si lancezim in inconstienta noastra. Din cand in cand, mai primim cate o palma. Un avertisment.

Astazi am primit una dintre aceste palme… Astazi, Dumnezeu m-a zdruncinat din temelii si mi-a reamintit ce e viata. Un fir care se poate rupe in orice moment si pentru ruperea caruia trebuie sa fii pregatit. Doar o trecere… o trecere catre adevarata Viata.

Am aflat ca o prietena buna – Maria, in varsta de 26 de ani – a murit ieri intr-un accident. Nu doar ea, ci si copilul ei – Iustin, un baietel de un an, atat de iubit si atat de dorit… O clipa de neatentie si un adio… Atata durere lasata in urma…
Dumnezeu sa-i intareasca pe frati, parinti, neamuri si prieteni! Sa le dea putere si credinta pentru a accepta voia Lui!
Dumnezeu sa-i ierte pe Maria si pe Iustin! Sa-L rugam sa odihneasca sufletele lor in loc luminat, in loc cu verdeata, in loc de odihna, de unde a fugit toata durerea, intristarea si suspinarea. Amin.

6 Comments

 • Andreea

  Frumoasa rugaminte ai scris la sfarsit.
  Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i intareasca familia sa inteleaga caile intortocheate ale Domnului.

 • Ionut Lucian Durbaca

  Dumnezeu sa ii ierte. Oricum e o veste socanta. E a doua persoana care piere intr-un accident de masina din fostul grup de prieteni.
  Totusi Dumnezeu i-a luat impreuna la EL- pe Maria si pe copilul ei, pentru a nu fi singuri acolo sus.
  Viata e dura uneori pentru noi oamenii, dar Dumnezeu stie mai bine de ce se intampla asa si nu altfel.
  Dumnezeu sa ii ierte!!!

 • octavia

  copilul meu are un an si nu are nici un pacat,anda.nu are pentru ce sa fie iertat. oricum, e bine sa vedem si greseala mamei,nu pentru a critica , ci pentru a invata ceva important si simplu: cand ai copil, raspunzi de viata lui.

 • anda_elena

  Adevarat, copilul e un ingeras. Dar pentru asta trebuie sa avem si noi, cei mari, grija si sa ne impartasim copiii macar o data la cateva saptamani.
  Greseala mamei – e pana la urma singura consolare (in sensul cel mai aiurea spus) pentru nenorocirea petrecuta. Avem mari responsabilitati si, da, avem multe de invatat din acest caz. In plus, intorcandu-ma la palma despre care vorbeam – ar fi bine ca oricat de atenti si responsabili am fi, sa nu credem ca binele ni se cuvine si sa nu uitam sa multumim neincetat pentru el.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.