Umanitar

Viata mea se numara in jumatati de ora!

Intr-un an de umblat hai-hui cu PUI-ul nostru si peste 30 de mii de kilometri, radioul si ale lui povesti ne-au insotit neincetat.
Am auzit multe, am comentat multe, am cantat, am schimbat posturile si am ras. Astazi, toata ziua, am stat pe Europa FM. Am auzit acelasi anunt de mai multe ori si de fiecare data m-am intristat si m-am emotionat.

Realitatea Mariei:

Viata ta se numara in ani…
Viata mea se numara in jumatati de ora!
Realitatea Mariei si nu numai. Nu putem schimba/ ajuta lumea decat daca facem pasi marunti. Pic cu pic. Daca vreti s-o ajutati pe Maria, daca vreti ca ea sa ajunga la anii vostri, sa fie sanatoasa, fericita, atunci ii puteti oferi o jumatate de ora de viata!
848 este un numar magic! 2 euro este o suma infima… ii cheltuim vorbind zilnic prostii, la telefon.
Nu uitati! 2 euro dati de mine, de tine, de noi, de voi… ii prelungesc Mariei viata cu inca o jumatate de ora! Renuntati la o convorbire! Daruiti 2 euro Mariei, prin trimiterea unui sms la 848!

< />

Maria reprezinta un caz unic in Romania. Ea a fost diagnosticata cu TIROZINEMIE de tip unu. Dupa un an in care niciun doctor din Romania nu a putut spune cu precizie de ce sufera, doctorii din Franta au reusit sa ii puna copilului acest diagnostic. Exista un tratament, dar lunar costa 3000 de euro…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *