Ale tinereţii valuri,  Bucurii,  Pentru suflet

Cadouri pentru suflet

Astazi Mos Nicolae ne-a dat papucii. Adica ne-a adus papucei in dar care, la randul lor, au fost plini de bunatati. Trei perechi noi de incaltari pentru sot, sotie si cumnatica. O familie fericita si… incaltata!

Pe langa toate cele lumesti Mosul nostru ne-a adus zambet, dragoste multa si liniste. Ce-ti poti dori mai mult? Iubitul meu si-a sarbatorit astazi si ziua numelui. Desi noi il strigam George, avem mare pretuire pentru protectorul lui, al nostru – Sfantul Nicolae. E un sfant de-al casei, alaturi de Fecioara Maria, Sfintii Imparati Constantin si Elena, Sfantul Stefan, Sfintii Mihail si Gavril, Sfantul Gheorghe, Sfanta Parascheva, Sfantul Nectarie. Cred ca lista ar putea continua, si tot nu i-as aminti pe toti prietenii nostri. In plus… insiruirea implica, fara voia noastra, o anumita ordine inexistenta in realitate. Toti sunt foarte importanti si fara termen de comparatie.

De ce ii amintesc pe ei si nu incep sa ma laud cu toate cele din papucei? Pentru ca fara ei nu am fi nimic. Nu am gasi nicio bomboana ratacita, nu am zambi dimineata cand ne trezim, nu am avea motive sa fim fericiti. Fara Dumnezeu si Sfintii Lui nu am cunoaste iubirea. Gratie LOR, ziua noastra este in fiecare zi, iar cadouri primim o data cu fiecare rasuflare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *