OAMENI - în fiecare zi

Ați oferit Globuri cu suflet pentru David-Gabriel, băiețelul din glob!

Ceva peste 8.700 de lei și promisiunea a încă 50 de ore de terapie pe lună, timp de 12 luni, deci alți 12.000 de lei, care se vor acorda în tranșe lunare. Adică, în banii ăia vechi și în care ne exprimăm încă – mai liber și mai pompos – vorbim despre mai mult de 200 de milioane de lei pentru terapiile și pentru sănătatea lui David-Gabriel, bănuți adunați în jurul campaniei Globuri cu suflet. Slavă Domnului pentru toate!

Pentru bani – dar, mai mult decât atât, pentru prieteni vechi și prieteni noi, pentru oamenii pe care-i cunosc și pe care nu-i cunosc și care au, cu toții, un numitor comun: pur și simplu, le pasă!

Ca de obicei, mulțumirile sunt doar așa, în mare. Niciodată nu vor acoperi cum se cuvine bucuria mea și a părinților lui David-Gabriel. Sunt, totuși, necesare!

Și-o să încep fix în ordinea pe care o am pe lista pe care mi-am făcut notițele, de fiecare dată când am adăugat un ban în campanie. Voi prezenta lumea doar prin prenume, căci așa au dorit majoritatea – și așa am reușit să-i conving și pe cei care voiau să fie anonomi să dezvăluie măcar jumătate din mister :). Însă, dacă dorește cineva să fie prezentat cu numele întreg, vă rog să-mi atrageți atenția și, negreșit, voi corecta. Mulțumesc!

Primul care a răspuns apelului a fost un prieten care a donat 50 de euro (225 lei). Au urmat Ioana-Raluca – 100 de lei și mama ei, Maria, tot cu 100 de lei. Ștefan și Adina au donat 100 de euro (450 lei), Laura-Vasilica și Cristian-Vasile au trimis 615 lei, Loredana – 100 lei, Corina – 50 lei, Nicolae – 100 lei, Dan – 200 lei, Lucian și prietenii – 120 de lei. Altă Corina a trimis 10 lei, Corina-Magdalena – 50 lei, Ioana – 100 lei, Irina – 50 lei, Ana – 100 lei, Dana-Iuliana – 50 lei. Crina și Bogdan au oferit 200 lei, Iulia – 20 lei, Cristina-Ionela – 30 lei, Alina- 100 lei, Alexandra – 20 lei, Mihaela și Andrei – 50 lei. O sumă semnificativă, 1000 de lei, am primit de la familia formată din Ionuț-Lucian, Simona și Iustina. La toți banii aceștia s-au adăugat 70 de lei, dintr-o postare publicitară și încă un rest de bani – ca să se ajungă la 4000 de lei – suma pe care am depus-o ieri în contul umanitar! Vă mulțumesc, prieteni! Tuturor!

dovada plata David-Gabriel

Dar, mulțumirile nu se opresc aici. Pentru că, dacă s-ar opri, socotelile din primul paragraf n-ar ieși. Așadar, continuăm! 🙂

Direct pe cardul părinților m-au mai anunțat că pun Irina – 100 de lei, Roxana Alina – 100 de lei și Alexandra – 30 de lei. Încă 415 lei au venit de la unele persoane pe care nu le cunosc, dar și de la unele pe care le cunosc, cărora le mulțumesc și le respect decizia, de a face fapta cea bună fără a mă anunța neapărat că se alătură campaniei. Mulțumesc!

Tot n-am încheiat… țineți-vă bine! Pe cardul părinților s-au mai adăugat încă 4.114 lei, prin intermediul Monicăi și a colegilor săi de serviciu. Binefăcătorii nu-și doresc publicitate, nici măcar nu au menționat numele firmei la care lucrează. Au vrut doar să fie buni, generoși, oameni! Și au reușit, cu prisosință! A fost o campanie în campanie, lucru care nu m-a putut face decât să mă bucur și să țopăi prin casă! 🙂 Mulțumesc! La propriu, ați dublat suma, dragii mei!

Socotind și adunând, pe cardul părinților, pe lângă cei 4.000 de lei puși în cont direct de mine, s-au mai adăugat 4.759 de lei! Mulțumesc!

În continuare, mai avem de mulțumit omului care a decis să dubleze numărul de ore de terapie ABA pe care le va face, în 2016, David-Gabriel! Lună de lună, timp de 12 luni, Cristian Șerban va oferi 1.000 de lei unui terapeut! Mulțumesc din suflet! Poate nu pare cine știe ce… dar ați înmulțit 1000 cu 12, nu? Eu am făcut asta și am rămas impresionată. De gest, de omenie, de dorința de a ajuta, pur și simplu!

Un om deosebit a fost și este și Ioana Rață, mama unui copil cu autism recuperat în mare măsură, pe care-am stresat-o cu telefoane și cu informații în perioada asta, și pe care voi continua s-o stresez și în viitor. Mulțumesc, Ioana, pentru tot – inclusiv pentru faptul că ai acceptat să-ți rupi din timp și să-l vizitezi pe David!

Andreea-Ioana și Radu-Gabriel Zamfirescu, părinții lui David-Gabriel nu-și găsesc cuvintele pentru a vă mulțumi! Vă doresc tuturor, fără excepție să vă întoarcă Dumnezeu înzecit faptele cele bune!

Clar… și eu vă mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

Împreună, vă urăm Crăciun cu bucurie! An Nou cu bucurie! O viață de bucurie! Nașterea Domnului să aducă în sufletele tuturor speranță, credință și răsplată a zâmbetului pe care l-ați oferit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *