Din online

iLUX m-a transformat în Moş Crăciun!

Întotdeauna – şi, nu doar în preajma Crăciunului – mi-a plăcut să ofer bucurii. Cu atât mai mult acum, în prag de sărbători, nu am cum să mă dau în lături de la zâmbete şi mici daruri! Aşa că, atunci când mi s-a propus să fiu Moş Crăciun sub acoperire, n-am ezitat! 🙂
Prietenii de la iLUX.ro au pornit, zilele trecute, un joc între bloggeri. Cu surprize şi bucurii! Cu 14 oameni din online şi o tragere la sorţi – în care fiecare să primească un bileţel virtual, cu numele unui coleg de breaslă. Coleg pe care, apoi, să-l fericească, trimiţându-i un cadou – tot prin intermediul iLUX.
Jocul este prilejuit de lansarea revistei de Crăciun, alegria. O revistă pe care vă recomand s-o răsfoiţi, mai ales că, în vreo două rânduri, găsiţi şi câte un citat din mine acolo :).

Coperta

Aşaaa, revenind la joc, aflaţi că am avut de ales şi eu un dar! Pentru o ea! O ea tânără, cu un suflet şi mai tânăr! O ea frumoasă, creativă, luptătoare şi feminină! În condiţiile acestea, privirea şi dorinţa mi s-au oprit, aproape instant, la setul de trei mini-cutii, Moulinette. M-aş bucura ca surpriza să-i placă şi, într-adevăr, s-o reprezinte! Sau, ca la rândul ei, surpriza să fie un cadou nemaipomenit pentru fiica sa!

stackers_set_3_mini_casete_moulinette_2

Numele bloggeriţei nu-l pot menţiona încă, pentru a nu strica farmecul. Cadoul va bate la uşă pe 6 decembrie!
Mulţumesc, Moş Nicolae, că-ţi vei face timp să duci tu pachetul lui Moş Crăciun! 🙂
Mulţumesc, iLUX.ro, că mi-ai mai descoperit un om şi un blog care merită toată atenţia!

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *