Publicitare

Fermecătoare la promoție

M-am trezit ieri dimineață – mai devreme decât de obicei – și m-am lăsat răsfățată! Totul a pornit de la provocarea de a testa dacă o super-ofertă este o super-țeapă sau, din contra, un prilej de care este musai să ții cont! Nu eram chiar novice, pentru că am mai profitat, la viața mea, de promoțiile întâlnite pe Fun Group. Cea mai mare dintre realizări a fost vara trecută când, un preț mai mult decât decent găsit pentru cazare, ne-a permis să petrecem o săptămână de vis la mare.
De data aceasta, cei de la Fun Group m-au îmbiat să le testez, din nou, reducerile – și mi-au dat un voucher pentru un masaj anticelulitic sau de relaxare. Pentru un pachet complet de răsfăț, drăguțul meu soț s-a oferit să-mi fie șofer, mai ales că spre muncă mergea în aceeași direcție. Știa adresa – Str. Eternitate nr, 1-2, Bl. 305, lângă Agenția BCR (zona Podu de fier) dar, numai când am ajuns în față la Charmante Dame a făcut conexiunea și a exclamat: Hei, dar aici vin și eu mereu, la tuns!
Am povestit doamnelor că avem deja un fan în familie și am aflat că, de multe ori, clientele pe care le au vin tocmai după ce-au aflat de la soții lor despre acest salon. Unde te poți tunde, coafa, machia, epila și, nu în ultimul rând, unde poți avea parte de un masaj excelent.
Pentru că așa mi-a fost ședința asta! Fermă, dar relaxantă – menită să pună celulita pe fugă! O ședință de 40 de lei, redusă, prin oferta Fun Group – la 9 lei. O fărâmă de bani și o căruță de satisfacție!

Charmante Dame - masaj

Am întrebat-o pe Mădălina – cea care mi-a făcut masajul și patroana salonului – de ce a apelat la soluția reducerilor de la Fun Group. E știut faptul că mulți au dubii, crezând că un serviciu mai ieftin presupune, automat, o calitate îndoielnică. Și, mi-a explicat că riscul acesta este estompat de cei care-și fac curaj, vin și testează în sistem voucher, sunt mulțumiți de rezultate și revin apoi, dorind pachete mai complete de înfrumusețare.

Charmante Dame - Madalina - masaj

Adevărat vă spun, pe mine, una, m-a convins că pragul la Charmante Dame este de trecut și în afara promoțiilor! E un loc plăcut, pe care nu aș fi ajuns să-l cunosc, dacă nu ar fi fost promovat prin intermediul Fun Group – decât, poate, dacă aș fi ținut neapărat să o cunosc pe frizerița bărbatului meu :).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *