OAMENI - în fiecare zi

Cadourile au ajuns la fluturaș!

După ce am cumpărat toate darurile – despre care am povestit mai detaliat aici – aseară am mers acasă la familia fluturașului. Am fost așteptați și primiți cu emoție și cu un (kilo)gram de curiozitate.

Aseară, am văzut un fluturaș vesel, cu chef de viață și cu zâmbet!

Și m-am gândit: ce bine ar fi să fie așa în fiecare zi! Pentru că ochii ăștia mari și frumoși n-ar trebui să exprime în veci atâta suferință și tristețe

Am surprins acest moment și m-am cutremurat. Mama și sora fluturașului au privit spre daruri și s-au îmbrățișat. A fost, parcă, o clipă în care și-au permis luxul de a se odihni una pe umărul celeilalte. Când mama a vrut să mulțumească, glasul ei a început să tremure și lacrimile au șiroit. Am oprit-o… Pentru că mulțumirea e în zâmbetul lor!

Doi părinți minunați vă zâmbesc și vă mulțumesc! Din inimă! Pentru gura de aer proaspăt pe care le-ați oferit-o! Pentru întărirea speranței și a credinței!
Niciodată nu vor înceta să mulțumească lui Dumnezeu și Sfântului Nectarie pentru că ați apărut în calea lor! Pentru că sunteți OAMENI – în fiecare zi!

Și Andreea, sora fluturașului, vă mulțumește! Pentru flori și pentru că vă pasă!

Acum, familia Bibirig și-a regăsit puterea de a privi spre viitor. Împreună. Într-o primă fotografie făcută în echipă completă! Într-o viață în care au înțeles că nu sunt singuri. Într-o luptă care nu se va termina niciodată!

Vă mulțumesc! Vă mulțumesc pentru toată implicarea din timpul campaniei Aripi de fluture. Și, mai ales, vă mulțumesc pentru că înțelegeți faptul că sfârșitul nu-i aici!

Revizuiește traseul campaniei:
* Introducere
* Prezentarea cazului
* Concurs cu țintă precisă
Demararea campaniei Aripi de fluture
* Descoperire șoc!
* Dumnezeu lucrează prin oameni și prin sfinții Lui
* Motive fericite de prelungire a campaniei
* Clipa bilanțului și a mulțumirilor
* Prezentarea darurilor
* și, cu voia ta – postarea de față – o încununare a bucuriei!

12 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *