Maria-Paula

Miracolul vietii mele

Pe 29 iunie am facut ultima postare. Tot in acea zi, spre seara, au aparut primele semne – cum ca Maria se pregateste sa vina pe lume. Mi s-a rupt apa, fara contractii, fara chin.
Pe 30 iunie, la ora 2.15, am nascut. Natural, foarte usor, extraordinar de repede.
La prima nastere fiind, lumea imi spunea sa ma linistesc, sa incerc sa dorm, sa ma relaxez, ca pana dimineata cel devreme nu se va intampla nimic.
La miezul noptii aveam dilatatia colului de doar 2-3 centimetri.

Doua ore mai tarziu, Maria devenise nerabdatoare.

Rezultatul:

Maria - la maternitate

Personalul de acolo – niste oameni deosebiti, in ciuda faptului ca despre ei si despre maternitatile iesene se vorbeste doar de rau – era uimit. Mai ca nu am fost intrebata ce vraji am folosit!

Singurul secret a fost Dumnezeu! Puterea rugaciunii si-a spus, inca o data, cuvantul. Sunt o norocoasa. Am familie, prieteni si cunostinte care mi-au fost mai mult decat alaturi. Atat pe timpul sarcinii, cat si in marele moment s-au rugat pentru mine. Mult, putin, o cruce si un Doamne ajuta au valorat enorm!

Nu mi-as fi scris intimitatile aici. Dar nu ele sunt subiectul principal. Sunt insa contextul in care aduc slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului, tuturor sfintilor si ingerasilor. Ma rog sa nu uit in nicio zi minunile ce mi s-au intamplat, sa nu uit sa multumesc si sa nu incetez vreodata sa cred in multa bunatate si milostivire a Cerului!

Maria e bine. Si eu la fel. Ne bucuram de acasa si de noua lume pe care, fiecare, incepem sa o cunoastem cu alti ochi.

Alba ca Zapada, piticii si patutul Mariei

 

Update:

Dupa vizita parintelui, in care ni s-au citit rugaciunile de binecuvantare, in care am vorbit despre cat de repede am nascut, despre uimirea parintelui ca dimineata pe 29 ma vazuse la slujba si seara a aflat ca nasc, despre faptul ca el slujeste la o biserica ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel – am hotarat ca nu putem trece cu vederea peste toate aceste amanunte. Prin urmare, Maria se va numi si Paula. Maria-Paula Pintilie!

15 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *