Umanitar

Hai la „Jazz for Souls” și adu bucurie copiilor din mediul rural!

Când afli că urmează un concert caritabil, ți se aprind imediat beculețele – e rost de ceva distracție și de-o faptă bună! Când auzi ritmuri de jazz deodată te muți, parcă, într-o altă lume. Stai să vezi, însă, când concertul caritabil la care ești invitat e… Jazz for Souls! Doamne, cât de bine mai sună!

Jazz for Souls – concert Luiza Zan + Iulian Pavelescu & Andra + Bogdan Botez

Sub sloganul „Jazz up your night!”, seara de 25 mai va transforma Sala Mare a Teatrului „Luceafărul” într-un spațiu al jazz-ului de calitate și al bucuriei de a îmbina muzica de suflet cu acțiunile de suflet. În deschidere vor cânta Andra & Bogdan Botez. Andra este una din cele mai bune voci autohtone, care ajunge întotdeauna la inima publicului – așa că startul va fi, garantat, sensibil și amețitor. Și acesta va fi doar începutul!

Căci vor urma, apoi, cântăreața și compozitoarea Luiza Zan & chitaristul Iulian Pavelescu. Cei doi aduc în premieră la Iași, prin „Jazz for Souls”, proiectul muzical „Affrodizy” – un show muzical de excepție! „Affrodizy” este născut din dorința de a colora peisajul din jazz-ul nostru cu nuanțe calde și vesele. Repertoriul propus este unul dinamic, de sorginte afro/ jazz/ funk/ soul, presărat cu momente în care publicul însuși va prelua bagheta de dirijor și va dicta mersul lucrurilor. Așadar, vorbim despre un concert-experiment în care doi muzicieni, doi prieteni, își propun să testeze optimismul și buna dispoziție a publicului.

Iar acolo unde e optimism și bună dispoziție este, mai mult ca sigur, și dărnicie, și omenie, și bucurie. Bucuria mea – și nu numai a mea! – e că banii strânși din vânzarea biletelor vor fi redirecționați către Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în Fondul de Burse pentru copiii din mediul rural.

Biletul costă 40 de lei și poate fi cumpărat de la Fika, Jassyro, Cărturești, Retro Cafe, direct de la agenția de bilete a Teatrului „Luceafărul”, de la standul dedicat evenimentului din Centrul Comercial Felicia sau făcând rezervare la numerele de telefon: 0756.792.171 ori 0723.467.104

Peste câteva zile e vineri. E jazz pentru suflet și e suflet deschis pentru fapte bune!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *