Din online,  Hopa tropa prin oraş

Caravana #eusunt12 – o experiență răcoritoare!

Nu sunt mare microbistă, dar am niște amintiri și niște trăiri fantastice din vremea în care eu eram copilă, iar fotbaliștii erau fotbaliști, bărbați adevărați și profesioniști. Tot pe atunci, știrile sportive conțineau chiar… șoc și groază!… știri din sport. Adică, informații despre ceea ce se întâmpla pe teren – și nu despre nopțile zbuciumate ale unor băiețași grabnic schimbători de gagici, mai experimentați în a-și face freza, decât în a da cu șutul în minge.

Ok, ați înțeles ideea. Din alte vremuri, în calitate de soră a unui frate mai mare și în calitate de fată a unui tată care n-a ratat prea multe meciuri la viața lui, știam să spun cu ușurință nume de fotbaliști și reușite ale lor – mai ales ale celor care au jucat în Echipa națională de fotbal a României!

Prin urmare, atunci când am aflat că am ocazia să-i întâlnesc pe Gabi Balint și pe Bogdan Stelea, i-am perceput ca fiind vechi cunoștințe, oameni dragi, și-am spus imediat că vreau să profit de șansa de a le sta alături într-o fotografie. La jumătatea acestei luni, alături de bloggeri și de alți pasionați de bere și de fotbal, ne-am bucurat de venirea Caravanei #eusunt12 la Iași. O după-amiază aparent banală de vineri s-a transformat într-o experiență tare faină, de răcorire și de bulgăreală! Și, clar, de prietenie!

Am avut ocazia, astfel, să intru în cea mai răcoritoare instalație de realitate virtuală! Eu, fricoasa, am sărit cu parașuta și am experimentat zborul, viteza, senzația de libertate și… logic, aterizarea! 🙂 Tot prin intermediul realității virtuale am jucat și puțin fotbal de noapte și-am dat și ratat niște goluri… de toată frumusețea! 🙂 În timp ce eu eram „conectată” la aparate, în jurul meu s-a făcut forfotă mare – căci alături de noi veniseră Gabi Balint, Bogdan Stelea și Miță de la Bere Gratis. Ieșită din virtual, am putut să le dau niște îmbrățișări reale – și-am primit, la schimb, zâmbete + mănuși și minge cu autograf. #eusunt12! 🙂

Caravana Bergenbier - eusunt12 la Iasi - Gabi Balint si Bogdan Stelea

Ne-am luat rămas bun de la bărbații cei adevărați și faini așa, cu o undă de tristețe. N-am avut timp să plângem prea mult, că ne-am urcat în cel mai tare bar de gheață, unde ne-am pozat, ne-am distrat și am făcut cunoștință cu noul Bergenbier de 0,33L, cu capac Twist off.

Caravana Bergenbier - eusunt12 la Iasi

Când am coborât din barul de gheață, ne-am așezat la o masă, la terasă, și-am mai stat suficient timp cât să digerăm toate momentele faine pe care le parcurseserăm! Fix ca la un meci, am trecut prin bucurii, spaime, regret, țipete de veselie, pahare ciocnite, emoții și prietenie. A fost o experiență atât de diferită și de specială, încât am preferat s-o țin o perioadă la suflet, fără să o împărtășesc pe de-a-ntregul.

Caravana Bergenbier - eusunt12 la Iasi - minge si manusi cu autograf

Am așteptat, de asemenea, să duc mingea și mănușile într-un loc în care să fie, cu adevărat, prețuite ca la muzeu. Așa că, dacă ele au ajuns deja la fratele meu și la cei doi bărbăței-nepoței, nu mai risc să stric nicio surpriză! 🙂

Acum nu ne mai rămâne decât să strigăm: Hai, România! Hai, Bergenbier! Hai, prietenie! Nu ne mai rămâne decât să ne dorim fotbal adevărat, știri adevărate din fotbal și să (re)învățăm să fim suporteri adevărați! Hai, România! Hai, Bergenbier! #eusunt12! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *