Bucurii,  Maria-Paula

Patru ani și-o Clopoțica

De la tortul de anul trecut, cu Minnie, Maria-Paula a stabilit: Data viitoare o vreau pe Clopoțica! Și-au trecut zile, săptămâni și luni cât n-a mai deschis subiectul, până ce a aflat că vine, din nou, ziua ei. Știi ce vreau, nu-i așa? Tort cu Clopoțica!

M-a uimit cu ținerea ei de minte și stabilitatea, deși am convins-o că, fie cine-o fi pe tortul ei, va provoca o la fel de mare bucurie. Dar, ce nu facem noi pentru o bucurie întreagă și o dorință complet respectată? 🙂 Prin urmare, Clopo să fie!

Clopotica - Tinker Bell - figurina din martipan

Și-a fost Clopo, și-a fost tort, și-au fost lumânări cu scântei, și-au fost oameni dragi alături – familie și prieteni, cărora le mulțumim! Și-a fost un tort de dimineață, cu cântec, cadouri și cu aplauze, cu bucurie și cu o Clopo care a supraviețuit (deocamdată) masacrului și burților noastre.

Tort cu Clopotica - Tinker Bell

– Câți ani ai? 

– Aproape…

– Poftim? Câți ani ani?!

– Patru ani! 

Gata, nu mai sunt aproape patru, ci sunt patru ani întregi de când Doamne-Doamne, dragostea și viața au făcut dintr-o ea și un el – o mami și un tati! De când planurile nu se mai fac în doi, ci în minim trei. De când planurile de viitor au incluse la pachet o surioară mai mare :).

Maria Paula - familia la 4 ani

Să crești frumos și drept, copila noastră dragă! Să fii fericită, împărțind fericire în jur! Să fii luminoasă, luminând sufletele și viețile celor pe care îi vei întâlni în cale! Să fii sănătoasă și la fel de bătăioasă ca și acum, blândă, bună și înțeleaptă! Și să știi că, în orice moment, brațele bunicilor, părinților, unchilor și mătușilor, verișorilor și ale prietenilor de suflet se vor deschide, pentru a te cuprinde! Să nu uiți să privești spre Sus, dar să nu uiți să privești și în jos! Să nu uiți că drumurile ți le faci și viața o creionezi în culorile pe care tu le alegi!

Ești iubită! Și, aceasta este cea mai prețioasă realitate! La mulți ani!

8 Comments

  • anda_elena

   Clopoțica sau Tinker Bell este un personaj de super desene animate. Pentru copii, teoretic, dar foarte, foarte, foarte fain și pentru adulți. Animația și forma de prezentare sunt realizate într-un mod tare plăcut și profesionist. Prin urmare, oricâte reluări am văzut, n-am reușit niciodată să mă plictisesc :).

 • george

  La multi ani si de la mine:) Nu vreau sa fiu inteles gresit dar cand ma uit la Clopotica imi vine sa o mananc de frumoasa ce este:) Desigur au facut-o altii deja :))

  • anda_elena

   :)) Tăierea capului a fost un moment foarte important și, în același timp, un gest al prieteniei. Căci Maria a dăruit capul unei prietene care și l-a dorit.
   Între timp, s-au mai păpat aripi, mâini, picioare… mai este o parte gustoasă – deși nu mai este la fel de arătoasă :).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *