Şcoala părinţilor

Leon Magdan, profesor de joacă la Iași

UPDATE la UPDATE: Spectacolul s-a ANULAT. Îmi pare rau…

UPDATE: Spectacolul a fost reprogramat pentru ziua de luni, 16 iunie, ora 18.00, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor… Dacă vreți ca Leon Magdan să vină la Iași pentru copiii noștri și pentru noi, trebuie să ne stângem cât să ocupăm măcar jumătate de sală… dacă nu toată sala! Mulțumesc pentru înțelegere și scuze pentru neplăcerile create.

Povestea celui mai de seamă oaspete, Povestea celor trei cuvinte sau Povești cu îngeri sunt doar o parte dintre cărțile care se găsesc în biblioteca noastră și care poartă semnătura Leon Magdan.
De când cu ediția din acest an a emisiunii Românii au talent, Leon Magdan ne-a pătruns în casă și în suflete și prin farmecul jocului și-al umbrelor, prin măiestria și înțelepciunea spectacolului.
De aceea, nu mică ne-a fost bucuria, atunci când am aflat că Leon Magdan, cunoscut drept Profesorul de joacă, vine săptămâna viitoare la Iași! Povești, experimente trăsnite, jocuri interactive, trucuri de iluzionism dezvăluite, teatru de umbre – la toate acestea vom avea ocazia să participăm direct, fără a mai fi separați de un ecran de televizor!
Profesorul de joacă va fi vineri, pe 23 mai, luni, 16 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iași! De la ora 18.00, vom intra cu toții în lumea copilăriei! Leon Magdan este pe sufletul meu și perfect mulat pe motto-ul acestui blog, căci și pentru el copilăria și jocul sunt motorul vieții!
Ești copil? Ia-ți părintele de-o mânuță și hai la spectacol! Ești părinte? Fă-i o bucurie copilului tău! Ești, pur și simplu, un tânăr sau un mai puțin tânăr cu suflet de copil? Trăiești viața ca pe-o bucurie și ești curios și încântat de tot ceea ce te înconjoară? Hai la spectacol! 
Prețul unui bilet este de 15 lei. În prețul, deja mic, primești, alături de invitație, și două reviste Mekki – a căror valoare ajunge la 14 lei. Nu sunt numere noi, dar sunt atât de faine și de interactive, încât termenul de expirat nici nu își poate avea locul! 🙂 Noi am cumpărat două bilete și am primit patru reviste! Maria a fost foarte încântată de ele și, pur și simplu, le-a devorat! S-a bucurat atât de mult de toate surprizele venite la pachet, de jocuri, de povești, de noile descoperiri, încât aseară a uitat să se mai plictisească ori să mai ceară desene animate!

Reviste MEKKI

Dacă doriți să participați vineri, pe 23 mai luni, 16 iunie, la spectacol, puteți să vă cumpărați deja biletele de pe site. Pentru noi, toată munca a făcut-o o bună prietenă, Alina. Și, pentru că este atât de bună, Alina mi-a dat permisiunea să trec aici numărul ei de telefon pentru ca, dacă vă este mai comod, voi s-o sunați și ea să se ocupe de procurarea invitațiilor și a revistelor. Nunărul ei este: 0748.366.536.

Sunteți pregătiți? La spectacolul profesorului de joacă Leon Magdan noi vom fi actorii principali! 

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *