4 Comments

  • Carmen

    Cred ca ar fi bine sa mergi si la Protectia Consumatorului.Din ceea ce vad eu acele imagini sperie copiii.De fapt de la ce joc sunt bilutele? Eu nu am nepoti, asa ca inca nu sunt la curent cu aceste”noutati” in domeniu.

    • anda_elena

      Nu sunt din niciun joc. Se găsesc prin alimentari, dar și pe la alte magazine, „dozatoare” de bile. Pentru o fisa ori doua de 50 de bani, primești o bilă. Să te joci cu ea, să faci colecție, ce vrei tu. Noi cred că, încet-încet, am început să facem colecție. Cu unele excepții, precum cea de azi – bilele sunt simpatice și foarte diferite.

  • Alina-Nicoleta

    Și mie îmi plac foarte mult aceste bile, doar că David are darul de a le pierde…
    Însă producătorii nu se gândesc deloc la impactul pe care îl are o jucărie asupra copilului… Noi ca părinți trebuie să avem mare grijă, să-i ferim de prostiile care se vând…
    I-am luat și eu niște figurine, și am fost foarte dezamăgită să constat că plasticul respectiv miroase îngrozitor. Din păcate nu-ți poți da seama de asta înainte să le cumperi, pentru că sunt ambalate.
    Uneori se merită să dai mai mulți bani pe o jucărie, dar măcar știi că e de calitate!

    • anda_elena

      Ei, și noi pierdem. Astea-s doar bilele pe care le-am avut la îndemână :). Cât despre calitate… da! Unele jucării au un miros de coșmar!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *