Din online

Dar de la iLUX

Astăzi, am avut parte de o surpriză plăcută. De un dar de la prietenii iLUX. O umbrelă!

Aparent, poate să nu însemne mare lucru. În realitate, înseamnă mult. Nu cadoul în sine. Nu valoarea lui. Deși, nici aceste aspecte nu sunt de neglijat. Dar, gestul – e minunat! Cei de la iLUX nu au nicio obligație față de mine. Pentru colaborările avute pe blog – au plătit. Punct. Și afacerea e gata.
Însă, această umbrelă, ca și cadoul celor de la Ursus, sunt cele care fac diferența. Sunt detaliile care surprind. La care nu te aștepți, pe care nu le ceri, dar care n-au cum să nu te facă să zâmbești. Umbrela iLUX a fost însoțită și de un bilețel. Scris de mână și personalizat. Super!

Minusuri nu am la această surpriză. Plusuri se mai adaugă. Este o umbrelă pe care scrie iLUX, dar sigla nu e nici prea mare, nici stridentă, nici supărătoare. Umbrela, în sine, e foarte faină și are spițele trainice. E singura dintre toate pe care le știu – pe care o pot purta în geantă, pentru că se strânge și se face mică, mică. Restul umbrelelor publicitare sunt adevărate bastoane, bune doar când pleci de acasă pe furtună.
Nu-mi rămâne decât să spun mulțumesc! Și să vă amintesc că, dacă faceți comandă la iLUX până pe 16 noiembrie, puteți primi și voi o umbrelă identică! 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *