Bucurii

Avem un pui de creștin!

În această seară, am devenit binecuvântații nănuți ai unui copil deosebit. Ai unui bebe care a acceptat, în condiții delicate și minunate, să-i alegem noi numele. Ai unui copil alături de care vom încerca să rămânem toată viața!

Pe el îl cheamă Iosif-Constantin și tocmai a devenit creștin. Îl cheamă Iosif – în cinstea celui care, nu peste mult timp și cu voia lui Dumnezeu, va fi trecut în calendar drept Sfântul Iosif. Constantin – pentru a se sărbători în aceeași zi cu nănuța lui. Două nume mari, două exemple puternice, doi ocrotitori care să-l însoțească pe dragul nostru în toate zilele!

Să ne trăiești, băiețel frumos! Să fii sănătos și în stare să demonstrezi că lumea în care te-ai născut nu e atât de dură! Să ai tăria de a îmblânzi greutățile cu zâmbetul tău!

Te iubim mult!

6 Comments

 • Carmen

  Felicitari! Eu stiu ca atunci cand botezi un copil iti mai speli din pacate. Asa e? De asta e bine sa ai multi fini? Eu am botezat fiindca mi-a placut de familie sau de copilasul respectiv, considerandu-l parte din familia mea.

  • anda_elena

   E bine să botezi. E un prim pas la… spălarea unor păcate. Dar, nu e suficient. Naşii sunt părinţii spirituali ai copilului şi trebuie să-i fie alături toată viaţa, nu doar în momentul în care l-au creştinat.
   Din păcate, mulţi botează fără număr – şi, apoi, uită. E bun pasul lor. Dar, e doar unul.

 • mihaela

  Felicitari dragilor! Sa fie intr-un ceas bun si sa va ajute Dumnezeu sa-i fiti alaturi si la bine si la greu. E frumos,frumos! Va pupam si astept sa-l cunoastem si noi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *