Hopa tropa prin oraş,  Vietăţi

Un suflet pentru fiecare

A cam venit frigul. Prin urmare, cred că a fost ultimul week-end în care am văzut căţeluşi scoşi la admirat şi la pozat – într-un scop nobil – în Parcul Expoziţiei. 

Ei sunt Toto şi Rex, doar doi dintre puiuţii care aşteaptă să fie adoptaţi. Se află acum în grija Asociaţiei „Un suflet pentru fiecare”. Se simt bine acolo, dar ar fi şi mai frumos să se bucure de o casă a lor, de prietenii şi de stăpânii lor, nu?

În total, din aprilie 2012 şi până acum, în Parcul Expoziţiei, la sfârşit de săptămână, au fost adoptaţi 48 de căţei şi 30 de pisici. Poate că nu e mult, dar e mai mult decât nimic şi, cu siguranţă, este mai mult decât indiferenţa.

Ştiu că, în general, pledez pentru sprijinul oferit copiilor. Şi – voi continua să lupt pentru asta! Dar, m-au impresionat şi micuţii patrupezi. Sunt tare simpatici! 🙂

6 Comments

 • octavia

  Cred ca trebuie sa sprijinim atat oamenii, copiii, cat si animalele, fara diferente. Asa ca, e bine ca ai postat. Si unul daca e adoptat, tot e bun.

 • lucretia

  TOTO a ramas la mine, l-a adoptat un actor de la Teatrul National, dar a fost nevoit de imprejurari sa mi-l aduca inapoi, au plans amandoi imbratisati, era o mare dragoste intre ei, dar, nu a fost sa fie. De atunci, nu l-am mai dat. Rex si-a gasit stapani buni, e mare si tare frumos.

 • lucretia

  In anul 2014 la TARGUL DE ADOPTII DIN PARCUL EXPOZITIEI, s-au dat 145 de pisicute + 4 adulte; Catei 25, dar fff multi doritori au fost directionati catre Adapost caini -Tomesti.fata de anul 2013, s-au ridicat semnificativ adoptiile in cadrul targurilor.In luna aprilie 2015 vom incepe iar targurile de adoptie si voi avea si o lansare de carte,scrisa de mine cu povesti adevarate despre animalutele din viata mea.

 • rusti

  in fiecare an parcul expozitiei gazduieste aceste targuri de adoptii de care se ocupa asociatia un suflet pentru fiecare, mai exact doamna Lucretia Puica, tot ea este cea care ne ajuta sa gasim adoptatori multor abandoati si sunt mai multi pe zi ce trece de acea lansez o mare rugaminte, sterilizati va rog animalele de companie pentru ca cei ce ii aduna din drum nu mai fac fata, fie ca iubiti sau nu iubiti animalele, promovati sterilizarile masive ale animalelor de compania cu stapan pentru ca de acolo curg rauri de abandonati in strada, sterilizati masiv animalutele pentru ca lumea sa nu se mai impiedice de ele in strada si sa nu mai devina astfel o povara, nici ele pentru noi nici noi pentru ele, sterilizati animalele de companie pentru ca astfel el oferiti o viata mai buna atat loc cat si oamenilorinsistati pe langa rude, prieteni si cunostinte sa sterilizeze si ei si astfel sa dovedim ca stim sa aplicam solutiile reale si morale pentru un oras mai frumos, mai uman.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *