Publicitare

Concurs de lux oferit de iLUX

Maria îl cunoaşte bine pe A. L-a învăţat de la butonul de alarmă pe care îl avem la lift. Mereu îl descoperă printre literele ei, îl scoate şi îl expune. Uite, un A albastru! Apoi, caută şi alte culori de A. Duminică mi-a spus: A de la Anda şi A de la ac! Apoi, a mai luat o literă cu magnet de pe frigider şi a exclamat: Z! Nu doar c-a spus, ci chiar Z era! Mariei îi place tot ceea ce ţine de alfabet şi are cărţi, jetoane, piese diverse cu litere. Are suficiente… aş putea declara – dar, oare este vreodată de ajuns? 🙂
De aceea, atunci când am văzut setul de ştampile alfabet, am rămas surprinsă şi m-am îndrăgostit pe loc de idee! Prin urmare, ştiu care va fi unul dintre cadourile cu care Moş Crăciun o va bucura pe Maria! O năstruşnicie genială – distractivă şi educativă! Care îi va permite puştoaicei de 2 ani şi jumătate (cât va avea la sfârşitul lui decembrie) să-şi exprime gândurile şi într-un început de scris. Probabil că primele cuvinte se vor alinia în prezenţa simpaticului care va veni cu sacul în spinare. Şi, vor fi, bineînţeles: Moş Crăciun, cadouri, brad, zăpadă. Nu mică mi-ar fi mirarea ca Moşul să fie atât de captivat de ştampilat, încât să uite să mai plece de la noi! 🙂

Ceea ce am scris până acum este un scenariu bazat pe realitate şi care va sfârşi prin a fi un adevăr total. Pentru că-mi place prea mult ideea!
Însă, revenind la scenariu – te invit să creezi şi tu unul, care să aibă în alcătuirea sa cadouri de lux, un om drag care să primească darul şi modalitatea în care ai de gând să pregăteşti surpriza. Într-un final, cel surprins ai putea fi chiar tu! Căci, fiecare scenariu poate fi câştigător!
Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe site-ul ilux.ro şi să alegi un produs pentru care să concepi un scenariu creativ. Că-s daruri din categoriile cadouri bărbaţi, cadouri femei sau din oricare alta – nu contează! Ai undă verde la visare! Ideile tale, în care vei povesti felul în care vei surprinde sărbătoritul, se vor nota ca un comentariu pe blogul iLUX, în cadrul articolului destinat concursului. Cel mai original răspuns va aduce scriitorului său un bar glob pământesc de birou! Un cadou mult prea fain pe care, nu neg, mi l-aş dori şi eu :).

Competiţia aceasta este parte dintr-un moment deosebit pentru echipa iLUX şi pentru clienţii săi. Ieri a fost relansat site-ul iLUX. Dacă înainte arăta bine, acum arată fenomenal şi aduce o mulţime de noutăţi! Navigarea este mai facilă, iar cadoul potrivit se găseşte mai uşor. Prin opţiunea Free Exchange, cadourile se vor putea schimba gratuit. În plus, valoarea comenzii minime pentru a beneficia de livrare gratuită a scăzut de la 200 la 100 de lei!
Pentru că e toamnă şi în goana noastră după cadouri e posibil să ne prindă ploaia, cei de la iLUX au decis ca la orice comandă care depăşeşte 200 de lei, să primim bonus o… umbrelă! Promoţia este valabilă până pe 16 noiembrie, în cadrul ofertei speciale – lansate cu titlul: O toamnă de senzaţie. Cu un strop de inspiraţie faci cadouri de senzaţie.

Felicitări celor de la iLUX pentru relansare şi, nu în ultimul rând, pentru ideea de a debuta cu un concurs şi de a pune în joc un premiu generos.
Vrei un bar de birou, sub forma unui glob pământesc? Ştii ce ai de făcut!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *