Bucurii

Nașa & Nașu’

Așa ne vom numi, începând de astăzi – pentru prima dată. DA! De astăzi… joi – 13 septembrie! Din momentul în care doi nebuni frumoși își vor spune DA.

Dacă îți pare ceva în neregulă… întreabă-te, cunoscându-mă pe mine, cum ar fi altfel în regulă!? E o primă dată în care vom fi nași – o primă dată, ca niciodată! 🙂
Cu o mână de prieteni, cu multă iubire, cu ceva răspunsuri de DA, cu binecuvântarea lui Dumnezeu și cu o petrecere în mijlocul pădurii. Sună a vis frumos! Este, însă, o nebunie transformată în realitate! Pentru care, în calitate de mireasă și de mire – îți trebuie, clar, ceva tupeu. N-ai cum să nu înfrunți sprâncene ridicate! Dar, și dacă reziști presiunii, rezultatele pot depăși așteptările. Cum era, în toată această poveste, ca noi să spunem noi nu bucuriei de a fi nași?

Așa că, iată-ne la zi mare! Fiind o căsătorie altfel, am lăsat tinerii însurăței să facă totul după voia lor. Cu mâna lor de prieteni și cu toate visele pe care le au la acest nou început.
Și, dacă n-am făcut invitații oficiale nici măcar părinților noștri, cred că invitațiile virtuale, în acest context, pot fi ok! Închide ochii și simte-te, pentru o clipă, alături de noi, la nuntă. În miros de crizanteme și în foșnet de frunze. Următoarea gură de apă s-o bei în cinstea celor mai buni și mai frumoși nebuni! Și următoarea, de bere, la fel!

Să ne trăiască finii!

Vai, vai… Mirela & Radu! V-ați găsit nașii! 🙂

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *