Pentru suflet,  Publicitare

Teografia

De curând, am un nou prieten. Un site de ştiri şi de materiale creştine, care se dezvoltă frumos şi uniform, prezentând, din diferite unghiuri şi aspecte – tot ceea ce ţine de ortodoxie. Teografia a devenit locul în care poposesc pentru a mă limpezi –  pentru a-mi hrăni mintea şi sufletul.

Pe lângă predici şi pastorale am parte, în fiecare zi, de ştiri proaspete. Îmi plac, în mod deosebit, interviurile – care se axează pe teme de actualitate (criză, depresie, noua generaţie, lectură, superstiţii). Sunt discuţii variate, care au, până la urmă, un punct de legătură: omul şi relaţia lui cu Dumnezeu. Îmi plac, de asemenea, prezentările de biserici şi mănăstiri din ţara noastră – unele pe care le cunoşteam, altele de care abia am aflat şi pe care sper să am ocazia de a le vizita, cândva.

Până la urmă, ăsta e secretul pentru care Teografia e locul în care mă întorc şi, în continuare, mă voi întoarce. Îmi trezeşte întrebări, îmi oferă unele răspunsuri, mă face să mă simt acolo. Mă poartă prin istorie, prin trecut, prin viitor, prin veşnicie. Mă împiedică să-mi uit prezentul şi credinţa.

Un portal ortodox ar trebui să fie vizitat cu regularitate de cei ce petrec mult (poate prea mult!) timp în faţa calculatorului. După atâta oboseală fizică şi psihică, şi numai citatul zilei poate fi un medicament pentru suflet!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *