Competiţii,  Din online

iPhone 4S – să tot trăiești!

Pe 11 a 11-a – anul de graţie 2011 – toată lumea se gândeşte la sfârşitul lumii. Asta, în timp ce eu mor de dorinţă!

Vodafone face, din nou, un lucru de ispravă! Astăzi, în ultima zi a lumii sau în prima zi a tuturor zilelor ce vor urma – lansează cel mai aşteptat smartphone! iPhone 4S vede astăzi lumina soarelui românesc şi ne îndeamnă să mai trăim o viaţă, pentru a ne bucura de el! De aia mor eu! De dorinţă! Pentru că, da! Vreau şi euuuuuu! Vreau ca Vodafone să mă fericească!
Să-mi dea acum, sau măcar prin intermediul lui Moş Crăciun, cel mai important dar de pe lista viselor mele! O jucărioară la care mă gândesc cu drag, care-mi alungă imaginile unui sfârşit de lume profeţit de dumnezei mincinoşi.  iPhone 4S este o realitate – palpabilă. Adică… eu pot pipăi smartphone-ul, în timp ce el îmi mângâie sufletul!

Îl vreau! Pentru că vreau peste 500.000 de aplicaţii, performanţă de două ori mai mare şi grafică de şapte ori mai rapidă decât maximul a ceea ce s-a realizat până acum! Pentru că vreau promptitudine şi încredere. Siguranţă! Vreau să am posibilitatea de a activa şi de a folosi smartphone-ul cu ajutorul vocii – pentru a conduce şi a fi protejată.
Vreau să mă pot lăuda că filmez full HD, la 30 de frame-uri pe secundă. Vreau să pot face oricând poze de maximă calitate, fără să-mi mai atârne gâtul de greutatea aparatului de fotografiat.
Vreau să mă menţin în topul împătimiților după noile tehnologii şi să susţin proiectele de valoare. Vreau să rostesc Vodafone, nu doar atunci când dau, zâmbind, numărul meu de telefon: 0722 98 26 …, ci şi atunci când voi privi cum străluceşte, în mâna mea, gadget-ul anului!

Vreau! Şi, dacă nu mi s-ar îndeplini dorinţa, chiar m-aş simţi ca-n prejma unui sfârşit de lume… 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *