Competiţii

28. Cadoul ASUS

Fratele meu este un împătimit al jocurilor pe calculator. Mereu vrea acţiune, dinamism, provocare. Nu înţeleg mai nimic din ceea ce face el acolo, dar mă bucur de bucuria lui, atunci când câştigă. De curând, l-am auzit tânjind la o placă video cu răcire pasivă. N-aveam idee ce e aia, dar am ciulit urechile. Păi, se apropie Crăciunul! Iar Moşul trebuie să ne împlinească cele mai mari dorinţe! Pentru simplul motiv că Moş Crăciun există şi pentru că, în ajutorul lui, vine mereu ASUS!

ASUS a lansat, recent, modelul HD 6770 DirectCU Silent, cea mai puternică și mai avansată placă grafică fără ventilator, disponibilă în prezent. Este cu 16%* mai rece decât modelele obișnuite, crescând, astfel, eficienţa sistemului de răcire. Se oferă utilizatorilor mai multă fiabilitate, funcţionează silenţios şi este un must have pentru gamerii de top.
Tehnologia DirectCU Silent folosește radiatoare cu 95%* mai mari – temperaturi mai reduse și performanțe ridicate. Comparativ cu o placă video generică, durată de viață este de 2.5* mai mare. Chiar dacă detaliile tehnice nu-mi spun mereu mare lucru, comparaţiile făcute de profesionişti mă asigură că darul de Crăciun făcut fratelui meu va fi apreciat şi folosit mult timp de acum încolo.
Un singur lucru ar fi putut să-mi pună beţe în roate. Îmi era teamă de faptul că ar fi existat posibilitatea ca placa să nu fie compatibilă cu software-ul DirectX al Windows 7. Emoţiile mi-au fost imediat înlăturate! Placa ASUS HD 6770 e prietenă la cataramă cu DirectX 11 și utilizează 800 de procesoare stream, 40 unități de texturare și 1GB de memorie GDDR5. Acest lucru se traduce prin capacitatea de a rula jocuri HD cu detalii și efecte reglate la nivel mediu sau la nivel ridicat, performanță nemaiîntâlnită până acum la o placă video silențioasă.
E clar! Până la Crăciun, această placă se va putea cumpăra din România, iar fratele meu va fi printre primii care se va bucura de jocuri adevărate, alături de parteneri de valoare! Cu ASUS, Moş Crăciun nu trebuie să-şi facă griji decât pentru rezervarea unui loc de parcare în faţa casei noastre!

[Postarea de faţă este a 28-a scriere din competiţia SuperBlog 2011.]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *