Competiţii,  Drumeţii

02. Vise cu un bagaj REAL

În câteva ore, plecăm în călătorie. Noi doi, porumbei, aşa cum n-am mai fost demult. Acum vreo două zile, am hotărât destinaţia. Am închis ochii, am pus degetul pe hartă şi răspunsul a fost – Maramureş! Un super-răspuns! Vom avea multe locuri de vizitat, multe poze de făcut, multe amintiri de păstrat. Va exista, normal, şi serialul cu şapte episoade – din drumeţie :).

Asta e partea frumoasă a lucrurilor. Greu este mereu, până reuşim să ne adunăm toate cele, să stabilim detalii, ufff… să facem bagaje!

Pentru mine, a mă pregăti de drum, e un mic chin. Îmi trebuie aia şi aia şi aia, parcă nici ailaltă  n-ar fi bine să lipsească. Mai simplu ar fi dacă aş pune casa pe roţi, pe cuvânt! Când văd că se adună în şir, ca soldăţeii, hainele subţiri, hainele mai groase, pijamalele, lenjeria intimă, prosoapele, papucii, cremele, mâncarea… mă apucă groaza! Unde să le mai aşez? Cum?!

În tot acest context, primesc vestea că SuperBlog 2011 a lansat a doua probă din concurs. Citesc, curioasă, conţinutul mesajului şi încep să râd! Un pic, de ciudă! Şi de coincidenţa creată! Tocmai am aflat că magazinele real au o promoţie prin intermediul căreia, toţi clienţii pot beneficia de o reducere de 60% la achiziţionarea bagajelor din gama premium American Tourister, gamă comercializată exclusiv de către real!
Astea sunt genţile de călătorie pe care mi le-aş dori! Alături de care, făcutul bagajului n-ar mai fi un stres! Mă uit la poze şi nu mă hotărăsc care produs mi-ar fi cel mai de folos! Nu mă hotărăsc… pentru că le-aş vrea pe toate! Pentru că îndeplinesc cerinţele necesare pentru orice tip de călătorie!
Primele trei oferte îmi amintesc de perioada în care umblam mereu în delegaţii. Un troller (mediu sau mare) este soluţia ideală pentru a putea pune hainele înăuntru, direct pe umeraş şi a le scoate, mai apoi, deloc boţite! În geanta pilot încăpea de minune laptopul care mi-a rupt umărul în acele vremuri, plus toate actele şi agendele pe care le purtam după mine.
Şi geanta de călătorie cu roţi e minunată – mai ales că, la fel ca şi celelalte două tipuri de genţi, are roţi! E un avantaj uriaş pentru o femeie care trebuie să umble cu bagaje după ea şi care, după cum spuneam mai sus, ar fi fost în stare, iniţial, să-şi pună propria locuinţă pe roţi :). E clar, dacă e să aleg, în excursia în care plecăm acum (peste patru ore, care ar trebui să includă şi somnul meu…) iau neapărat geanta de călătorie cu roţi!
Mai iau şi geanta de voiaj mică, în care voi pune toate mărunţişurile noastre, atât de necesare! Logic, iau şi geanta de cosmetice – de la ea nu se poate face rabat :). Nu, stai aşa, că n-am terminat! Din gama premium American Tourister mai fac parte rucsacul mic şi rucsacul mare! Exact, unul pentru mine şi unul pentru George. În ei vom pune hainele de schimb, gecile, sticle de apă şi mâncarea. Plus cadourile pe care le vom cumpăra pentru cei dragi! Căci, ooo, da!! Bagajul nu se împuţinează la întoarcerea acasă. Din contra!

Şi aşa, termin de făcut bagajul imaginar. Fug, că mai am câte ceva de pus în cel adevărat – care nu-i nici pe departe atât de simpatic precum cel oferit de real
Fug, nu înainte de a felicita real,- Hypermarket Romania, pentru împlinirea celor cinci ani! La mulţi ani!
Fug, nu înainte de a-ţi da Ţie o îmbrăţişare şi de a-ţi spune, cu drag, pe curând!

[Postarea de faţă este a doua scriere din competiţia SuperBlog 2011.]

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *