Umanitar

Bibi vrea să ajungă mare – ca tine!

Am fost rugată să prezint un caz de suflet, cu un copil mic şi bolnăvior, care are nevoie de noi. Când mi s-a spus despre ce şi mai ales despre cine este vorba, am realizat că deja ştii şi tu, încă din martie, povestea lui Bibi! Însă, nu cred că strică să repet şi acum unele informaţii. Dacă ai dat un bănuţ atunci, îţi mulţumesc! Totuşi, poate că în acele momente ai amânat clipa unei fapte bune. Poate că acum ai un leu pus de-o parte, poate că acum, măcar vei răspândi şi tu informaţia şi îţi vei îndemna prietenii să doneze pentru o viaţă! Nu cere nimeni sume absurde. Nu râde nimeni de efortul cuiva, oricât de neînsemnat ar părea. Fiecare bănuţ contează!

Tudor-Daniel Filip a împlinit deja un an şi trei luni, iar familia lui se zbate în continuare să adune suma totală de 140.000 de euro pentru un transplant de măduvă care se poate realiza într-un spital din Ierusalim. Asta e plata finală, fără a se ţine cont de cheltuielile de zi cu zi de prin spitalele din România.

Bibi a fost diagnosticat cu sindromul Shwachman-Diamond. Măduva osoasă e incapabilă să producă hemoglobină. În lipsa globulelor roşii, celulele din sânge nu se mai oxigenează…

Doar împreună putem să-l ajutam pe Bibi!
Donează şi tu!
Contul ASOCIAŢIEI ROTARY INTL MANGALIA:
CUI: 15037261
IBAN RON : RO40BTRL01401205702228XX
sau EUR : RO86BTRL01404205702228XX
BANCA TRANSILVANIA, Agenşia MANGALIA, ROMÂNIA
SWIFT Code: BTRLRO22
Precizează la “descriere plată”: donaţie pentru Tudor-Daniel FILIP

Citeşte şi postarea iniţială.
Intră şi pe blogul lui Bibi!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *