Haz de necaz,  Te-Ve(de)

ColonHelp la trei milioane

De ceva timp, in cadrul momentelor de publicitate, este promovat si ColonHelpcuratitor intestinal si detoxifiant.
Reclama e foarte simpla, la obiect, prezentata de un moderator al unei emisiuni de sanatate, ceea ce poate oferi un dram in plus de credibilitate. Probabil ca nu a costat mult, dar poate avea impact.
Nu neg utilitatea si eficienta produsului. Dar, e ceva, in cadrul reclamei, care imi abate gandurile de la ceea ce conteaza.
La final, se spune cam asa: mai multe informatii se pot afla pe site si de la numarul de telefon (atentie!): zero doi unu, trei milioane.
E adevarat ca trei milioane se retine mai usor decat trei sute, zero zero zero, sau – mai rau! – trei zero zero, zero zero zero.
Totusi, trei milioane – atunci cand ne referim la un numar de telefon – mie imi suna tare ciudat! Sincer, ma face sa ma gandesc la bani. (Chiar daca folosim lei noi, exprimarea, in popor, se face tot in lei vechi.)
Asadar, in mintea mea, se ataseaza cutiei de ColonHelp un pret de trei milioane, cu zambetul pe buze. In realitate, produsul e mai ieftin – 129 de lei – sau numarul de telefon un milion doua sute nouazeci de mii 😀

Revenind la zero doi unu, trei milioane, mi-l si imaginez pe nea Ghita numarand zerouri si neiesindu-i la socoteala numarul…

2 Comments

  • anda_elena

    Daca mos Ghita ar fi american, probabil ca ar sti 🙂
    Din cate cunosc eu, Ghita de Romania spune numerele de telefon cifra cu cifra sau la calup de doua sau trei cifre – nu mai mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *