Pentru minte

Pentru fetele destepte si cu sanii mici

De cate ori vad un videoclip cu Shakira, raman uimita de felul in care se unduieste. Apoi, ma uit la partea de sus – la felul in care e imbracata (mai mult dezbracata). Cupele de la sutien sunt micute. Mici – dar nu invizibile.

Am auzit ca a avut si ea suparari pe tema asta. Ca s-a gandit, candva, la silicoane. Dar, bravo ei!, gandul i s-a risipit. Si nici nu s-a transformat intr-o frustrata, cu bluzele pana in gat, eventual extra-large si cu sosete bagate in sutien. S-a pastrat naturala. Iar naturaletea nu a impiedicat-o sa urce in topuri, sa fie ravnita, sa fie femeie!

Fetelor, puteti vedea in Shakira, in Cameron Diaz si in altele cu aceeasi „problema” – niste exemple! Creati-va modele din carierele de succes ale unor femei care merita, nu din kilogramele de silicon din sanii si din mintea unora care-s doar frumoase. Frumusetea e trecatoare si, daca nu se impleteste cu istetime, talent, curaj,, dorinta de a reusi prin munca, un suflet frumos si nebunie… degeaba!

Am scris, mai demult, despre parerea mea referitor la silicoane si siliconate…
Va spun, din proprie experienta, ca sanii mari sunt un magnet si pentru privirile nedorite (multe urate si libidinoase) si pot chiar incomoda in unele activitati (mai ales atunci cand practici un sport).
Hai sa mergem pe principiul – cine are – sa-i traiasca, cine nu – sa nu pofteasca!
Nu uitati! Vedeti dincolo de o oglinda si dincolo de aparente! Simtiti-va bine in pielea voastra!
Shakira e loca, fara ţâţe, dar frumoasa! Respect!

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *