Din online

Mesaj din trecutul viitorului

Nu sunt o persoana foarte ordonata.
Dar, in ceea ce priveste mail-ul, imi place sa fie la zi. Mesajele neinteresante sunt sterse, restul sunt citite. Astfel, nu am, asa cum am vazut la altii, zeci de mail-uri lasate in voia sortii.
Ieri, am fost anuntata ca am X mesaje. Dupa ce le-am rezolvat, intr-un fel sau altul, pe toate, in paranteza de la Inbox mai aparea un (1) buclucas.
S-a mai intamplat sa vina un mesaj cu o data mai veche – dar nu aveam mult de cautat. Il gaseam cu o pagina sau doua in urma, echivalentul a cateva zile in urma.
Asa am crezut ca va fi si ieri. Dar n-am avut timp sa caut. Azi… am umblat dupa mesaj pana m-am plictisit. Si l-am gasit, intr-un final. Unde? In primele 100 de mesaje din istoria adresei de pe yahoo. Adica… am dat muuuulte pagini in urma, pana am ajuns pe 17 ianuarie 2002!!!
In ciuda faptului ca are o data de acum 9 ani,. e-mail-ul de la Go Travel este de actualitate, acesta imbiindu-ne sa petrecem ziua indragostitilor, 1 sau 8 martie 2011 peste hotare.

Daca primeam oferta cu adevarat in 2002, ziceam ca sunt fericita posesoare a unui mesaj din viitor! Dar nu. Eu primesc mesaje de actualitate, in trecut. Ce ti-e si cu roboteii atunci cand o iau razna!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *