România

Sa radem cu Domnul Presedinte

Traian Basescu a fost invitat „la el acasa”. La TVR adica…
Ce-am inteles eu din cele ce s-au discutat:
* Base admira coalitia. (Oleee!)
* Coalitia a demonstrat a fi solida pe timp de criza si a luat decizii care au salvat Romania dintr-un derapaj major. (Ahaaa!)
* Salariile nu vin din cer. Ele trebuie generate prin munca. (Seriooos???!)
* PDL nu este atat de stramb incat sa trebuiasca indreptat. (Fara comentarii!)
* In 2011 reluam cresterea economica. Romania este pe un drum de iesire din criza. (Da, da, da!)

2 Comments

  • Tamy

    "Salariile nu vin din cer. Ele trebuie generate prin munca "
    Draga domnule Basescu, stim si noi ca banii nu pot si obtinuti decat prin munca, dar intrebarea mea este, cine ne mai ofera aceste locuri de munca ? Iti spun ca sunt absolventa unei universitati de stat si din 2009 de cand am terminat imi tot caut un loc de munca. Nu gasesc! Crezi ca noi nu vrem sa muncim? Te rog sa ne lasi cu aceste discursuri ieftine si sa te apuci de treaba macar acum pe ultima suta de metri sa ne scoti din rahatul in care ne-ai bagat. Sa-ti fie rusine ca 3 membri dintr-o familie au ajuns sa traiasca cu 450 RON pe luna, in conditiile in care vorbim de un absolvent si de un om care la 50 de ani inca mai are putere de munca…dar varsta nu mai da bine la angajare…si daca nu mai lucrezi de pe acum, de la 50 de ani, pana la 65 cand iesi la pensie ce mai faci? Sa-ti fie rusine ca umbli la pensiile muncite ani si ani, sa-ti fie rusine ca tai 25 % de la bugetari, ca nu mai motivezi profesorii sa-si faca treaba bine si ca in felul asta o sa ajungem o tara de analfabeti..sa-ti fie rusine ca minti poporul cu nerusinare si dormi la intruniri importante pentru imaginea tarii. Sa-ti fie rusine ca ne-ai luat si bucuria lui 1 Decembrie si ca nu faci nimic pentru a impiedica exportul de valori…si de capsunari. Cand o sa ii opresti si o sa ii motivezi sa-si lucreze pamantul si sa-si scoata tara la liman? Cand o sa oferi locuri de munca petru miile de absolventi care exceleaza in universitati de stat si Erasmus? Fa ceva sa nu vedem ca singura scapare Italia, Spania, Franta..etc.
    Si mai presus de tot, lasa mama sa-si creasca copilul asa cum e de cuviinta. Macar de asta nu te atinge, macar nu lua de la gura copilului,ca ai luat de la gura bunicului, parintelui si-ti ajunge pentru perdelele si frunzele lui Udrea.
    Tu si cu toata gloata ta portocalie ne-ati mancat tara ca un cancer care roade neobosit zi si noapte!!!

  • anda_elena


    As vrea sa citesc si sa ma minunez. Din pacate, nu e un caz singular… E chiar o obisnuinta…
    Sa ne rugam sa ne pastram macar mintea limpede si sanatatea, cat se poate – ca sa reusim sa trecem peste toate…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *