Şcoala părinţilor

Scoala parintilor

In ultima perioada, ma plimb cu regularitate. Vad si aud multe. Unele se pot transforma in stiri, altele in bancuri…
Parcul nostru e plin de copii si parinti. Copiii sunt copii – insa unii parinti sunt mai rau decat copii. De aceea am decis sa mai adaug o sectiune la acest blog – Scoala parintilor. Nu c-oi fi eu buna la dat sfaturi… dar simt nevoie sa scot in evidenta unele lucruri.
Prima postare pe care o voi adauga aici e mai veche – se cheama De ce? – si explica un pic revolta mea cu privire la cei care considera ca procesul in sine de facere a unui copil este suficient.

2 Comments

 • Ana

  Nu am copii, dar nu voi pierde din vedere aceasta rubricuta. Astept sa ma amuz si sa ma ingrozesc, sa-ti sorb stilu-ti caracteristic si sa invat unele-altele. Spor!

 • anda_elena

  Multumesc!
  Nu am de gand sa dau la nimeni sfaturi de genul – fa-ti copilul sa doarma in patut, nu-l legana, lasa-l sa planga, da-i sa manance aia sau aia. Nu e treaba mea. Astea sunt in functie de fiecare copil si de fiecare parinte. Si-ti spun sigur ca planurile si teoria se schimba atunci cand esti pus in fata faptului implinit. 🙂
  Aici voi prezenta doar probleme de bun-simt, usoare si niste idei care ne-ar putea infrumuseta relatia cu prichindeii. (ai nostri, dar nu numai)

  Daca aveti si voi exemple, nu ezitati sa mi le semnalati!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *