Uncategorized

Sanatatea castiga

S-a incheiat sondajul si asa am reusit sa aflu ce-si doresc de la 2010 48 dintre cei care, din greseala sau nu, mai ajung aici, pe blog. Recunosc, ma asteptam ca sanatatea sa fie pe primul plan (52%).
Lupta nu e crancena, dar e o mica diferenta intre dragoste, bani si implinire pe plan profesional. Dragostea, saraca, a fost dorita doar de 5 respondenti (10%). Urmeaza, cu 7 raspunsuri (14%) banii si cu 8 (16%) – implinirea pe plan profesional.
Pentru ca a existat si un raspuns rautacios – sa moara si capra vecinului – nu se putea sa nu existe reactii. Trei! Incerc sa ma consolez si sa spun ca au fost bifate ca amuzament si nu din rautate caci, daca este varianta a doua – sper din tot sufletul sa nu vi se implineasca 🙂
Revenind – marele castigator este sanatatea!
Prin urmare, va doresc din suflet sa aveti parte de muuulta sanatate, pentru a va putea bucura de dragoste, bani si implinirile din plan profesional! Iar, daca veti fi sanatosi, de voie, de nevoie, veti privi si cum mor caprele din jur. Sanatate!

2 Comments

  • ratPv7cor

    "Pentru că îmi place să mă joc. Pentru că lucrurile făcute în joacă sunt cele mai serioase". Şi mai sănătoase zic eu. Dealtfel, numai prin relaxare se poate ajunge la cea mai mare concentrare. Şi dacă tot era un sondaj de sfârşit de an, celor care-au ales sănătatea, le urez "avea"-ul şi "fi"-ul şi "werden"-ul jocului pasiunii trăgătoare-de-inimă. +raţiunea 'preventivă'/adulmecătoare de trăire adevărată, cea de ridicare şi de …inspir. May God speed us all.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *