Te-Ve(de)

Impresii tevembelistice

Am avut norocul sa nu depind de televizor in noaptea dintre ani. Dar am mai tras cu ochiul cate un pic, sa-mi fac o parere. Beax! Apoi, in prima zi, am mai urmarit reluari. Parerea s-a materializat printr-un super-beax!
O tiganeala totala, glume prea putin sarate, la care publicul radea de se prapadea. Hmmm…
Din loc in loc, si cate un programel mai de calitate… sau macar putin mai normal.
Oricum, toate astea mi-au lasat un gust amar. Am descoperit, inca o data, cat de cretini suntem considerati. Si poate chiar suntem, de vreme ce programe precum Revelion fara numar sau Paranghelion au avut ditamai audienta.
In momente din astea, devin o nostalgica a perioadei de dinainte de 1989. Atunci, cand se faceau programele de revelion in direct. Si cand acestea erau mult mai bune decat astea pregatite „cu multa osteneala” inca de la inceputul lui decembrie…

2 Comments

  • Laura

    Eu as spune ca "jenibilismul" se tot perpetueaza din cauza asa numitei audiente (aici este de fapt un lant al slabiciunilor – ei continua sa faca astfel de porcarii de Revelioane – Imbecilioane pentru ca au scuza audientei, audienta, de fapt omul normal nu are la ce naiba sa se uite). Si uite asa continuam cu porcariile.
    Eu m-am amuzat cu nsite prieteni la o bucata de Rev pe Realitatea TV acolo unde totul era "petrecerea continua" si "in spatele meu puteti vedea"…si aici de fapt nici nu stiu daca sa rad sau sa plang…
    As adauga ceva: pregatirea Revelioanelor "pe vremuri" incepeau cam de pe la debutul toamnei…dar deh, de unde sa mai existe atata respect pentru telespectatori?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *