OAMENI - în fiecare zi

Aripi întinse spre fluturaș

În principiu, campania pentru fluturaș este aproape încheiată. 28 mai spusesem că este ultima zi în care se mai primesc bănuți și 1 iunie – ziua în care ar fi trebuit să-i duc acasă darurile Alexandrei-Denisa. Însă, pentru că totul a mers infinit mai bine decât mă așteptam, e nevoie de ceva timp în plus! De timp în care să finalizez comenzile și cumpărăturile și să reușesc să fac o postare în care să amintesc despre tot ajutorul primit, fără să risc să omit pe cineva. Și așa, postarea nu va fi 100% completă, pentru că daruri și mâini întinse mai există, încă. Pentru că mai există și promisiuni – iar parte dintre acestea vor căpăta o formă! Pentru că, oricum, nevoile fluturașului sunt o realitate, în fiecare zi, în fiecare lună!

Am credința că nu va acuza nimeni nerespectarea termenelor. Am credința că toată lumea se va bucura că ajutorul este peste așteptări!

Vă mulțumesc, oameni buni! Sunteți minunați! Grație vouă, familia fluturașului și-a recăpătat forța și încrederea în semeni! Grație vouă și Sfântului Nectarie, părinții au reușit să-și redescopere zâmbetul!

Boala unui copil te cutremură! Însă puterea pe care o are un copil bolnăvior, de a aduce lumea împreună, la fapte bune și la un moment, măcar, de conștientizare și de mulțumire pentru ceea ce avem – și poate nu merităm… – este uriașă!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *