Din online,  Verde...

Blogmeet verde

Am facut-o si pe asta! Am spus prezent la blogmeet! Nu orice fel de blogmeet – ci unul organizat in cadrul competitiei Expeditia Verde.

Au fost prezenti toti cei patru concurenti: Marius Sescu, reprezentantul Iasului, Ovidiu Eftimie de la Brasov, Andrei Crivat – Timisoara si Cristian China-Birta (Chinezul) – Bucuresti, dar si vreo 12 bloggeri ieseni.

Inainte de a merge la pizza, m-am dus cu Chinezul sa-i arat drumul spre Cimitirul Petru si Pavel si, implicit, locul in care se afla celebrul cavou eco. Proba lui in competitie era ca, ajuns in orasul nostru, sa faca o poza buclucasului element eco-iesean pe care eu, cu o saptamana in urma, i l-am descoperit lui Marius. [Puncte bonus pentru Marius!!! 🙂 ]

Intorsi la terasa, la Pizzeria Domneasca, am gasit un loc intr-o margine de masa. Pe-o parte eram eu, pe cealalta parte Laura – reprezentant al organizatorilor si inca doua fete, fara blog, care au plecat repede. Si asa am fost nevoita sa sustin partea feminina a bloggerilor ieseni 🙂 De simtit rau intre baieti, nu m-am simtit. In afara de faptul ca eu am putut naste si ei nu – diferente nu prea sunt. Asa ca… a fost totul ok.

Pe unii dintre baieti i-am (re)cunoscut, pe altii nu. Din pacate, de vorbit am apucat sa vorbesc cu putini. Nu stiu daca-i voi retine pe toti. Data viitoare. Caci, asta a fost primul blogmeet la care am participat. Poate nu si ultimul.

Mi-a facut placere sa-i cunosc pe invitati. Sa vorbesc cu ei si sa-i descopar altfel, pe viu, iesiti de sub carapacea blogurilor si a activitatilor care i-au facut renumiti.

7 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *