Uncategorized

Exemplu de prostie

Cam cat de tembeli pot fi unii?
Aici e doar un exemplu – inca unul – de treaba facuta de mantuiala.
Se presupune ca o „cocoasa” se pune inainte de trecerea de pietoni. Dar, la noi, merge si dupa. Eventual, mai intai omori omul si dupa aia incetinesti.
Felicitari!

3 Comments

 • Parohia "Sfintii Apostoli Petru si Pavel"

  Aici au pe undeva dreptate
  Daca vei vedea pe cocoasele de pe moara de vant (zona care noua ne este cunoscuta din diverse motive :P) acolo nu s-au pus cocoasa si pe celalalt sens si acelea se evita prin intrarea pe contrasens.

  Si mai vreau sa iti spun ceva
  daca tot au facut asfaltul aici eu ma bucur ca au pus cocoasele pe ambele sensuri ca acum catva timp cat nu erau puse era sa fiu calcat acolo ca doi m-au lasat sa trec si un tico a venit pe langa ei cu viteza.

  La cum sunt soferii romani, daca nu sunt trotuarele inalte ar trebui sa le puna si pe trotuar si pe spatiu verde ca noi nu putem avea notiunea de limita.

  Dar suntem romani.

 • anda_elena

  Ideea era sa puna fiecare cocoasa la locul ei. Adica, pe ambele sensuri, in fata trecerii de pietoni. Degeaba mi-a insirat acolo cocoasa de la un capat la altul. Ma face sa incetinesc fix pe trecere, nu inaintea ei. Deci… pazea la Tico si la alte masini… ca mica doamna cocoasa nu prea te protejeaza nici acum, daca treci dinspre biserica spre piata! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *