Din online,  Publicitare

Ușoară și sănătoasă

Ani de zile am făcut cure de slăbire, şi-am suferit de tot felul de complexe. De mulţi ani nu mai ţin vreo cură anume, nu mai sunt complexată – şi, culmea, am mai puţine kilograme decât în vremurile de glorie :).
Schimbarea a venit în momentul în care am decis că este timpul să mă simt bine în pielea mea. Schimbarea a venit în momentul în care am realizat că nu este de ajuns să slăbesc oricum. Graba strică treaba. Strică şi sănatatea. Şi, de aici, un cerc vicios – din care nu poţi scăpa decât printr-un regim de viaţă echilibrat.
De echilibru îmi era dor! Şi, echilibru am găsit, în sfârşit, acum câteva zile. Chiar nu-mi imaginam că mai există site-uri cu sfaturi, rețete și recomandări pentru slăbit, în care să fie şi… normalitate! Am găsit, însă, pe Slăbește ușor – și sănătos!, o îmbinare de idei care mi-a plăcut mult. Eu sunt un om nu gras, nu slab. Ating, în curând, cei 30 de ani magici și am purtat o viață în pântecele meu. Prin urmare, fără mari cure și fără complexe – recunosc că trebuie să am mai multă grijă de mine.
Că trebuie să mă informez și să pun în practică unele trucuri pe care le aflu. Trucurile nu se rezolvă peste noapte, nici rezultatele nu se observă mâine dimineață. Însă, ele trebuie cunoscute și aplicate. Am găsit pe site-ul despre care vorbeam informații cu privire la ceaiuri, diete, produse ori pastile de slăbit. Însă, cel mai mult m-au atras categoriile gimnastică și sănătate. Pentru că, nicio dietă din lume nu funcționează, dacă în dicționarul vieții noastre nu există cuvântul mișcare. Și, pentru că, aflând ce-i bine pentru organismul nostru, ce alimente ne ajută, parcă, din senin, ce alimente ne îngreunează traiul, ce legătură există între kilograme, stare psihică, mese haotice – putem să prevenim unele accidente alimentare și putem chiar să ne creăm acel stil de viață mult visat.
Am cules deja niște informații utile. Unele zăceau, uitate, printr-un colț de memorie. Altele – îmi era total necunoscute. De acum, pot să reîncep un plan de atac pentru trupul meu – pe sufletul meu. Continuând, bineînțeles, să mă simt bine în propria-mi piele!

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *