Hopa tropa prin oraş

Seară de joi în mrejele lui Mydas

Vrăjitorul cel simpatic părăsește Iașul. Spun asta cu bucurie pentru el, dar și cu o oarecare undă de tristețe – pentru noi. Mai mult decât atât, spun asta cu mândrie! Mai încolo, mă voi putea lăuda că am cunoscut și am apreciat un om înainte de a deveni super extra celebru! 🙂

Despre Mydas am scris, mai demult, când a fost prezent, cu un bagaj întreg de scamatorii, la o întâlnire a bloggerilor. Apoi, pe Mydas l-am susținut în momentul în care a fost o piesă importantă în cadrul show-lui Românii au talent! Pentru că, neomagicianul nostru chiar are talent! O va demonstra, din nou, mâine seară! Într-un spectacol de rămas-bun! Mydas se mută sub lumina reflectoarelor – la București. Dar, nu uită de unde pleacă – nici nu-și uită publicul lui!
Sunt mulți prieteni și admiratori care doresc să-l revadă. Sunt mulți și cei care vor, în sfârșit, să-l cunoască! Mydas promite un show de zile mari, mari, mari! Cu cele mai bune trucuri din toate spectacolele de până acum, dar și cu altele, noi și impresionante!
Unde? În Dublin Pub! Când? Mâine. Adică joi, 12 iulie, ora 22.
Rezervările se fac la numărul de telefon 0729 802 765.

Alte cuvinte sunt de prisos! Pasez atenția la Mydas!

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *