Hopa tropa prin oraş

Fără poze la Palas?!

De fiecare dată când ajung la Palas, panoul acesta mă surprinde. Păi… cum aşa?

O campanie uriaşă de promovare s-a făcut, în toată această perioadă, prin pozele şi filmuleţele postate de oameni pe diverse site-uri şi în reţelele de socializare. Fiecare a fotografiat şi a filmat nestingherit, în timp de activităţile astea două sunt… interzise?!
Înţeleg, într-o oarecare măsură, aplicarea acestei cerinţe în incinta magazinelor – dar şi în parc? Hmmm… Se pare, totuşi, că e doar o nouă regulă făcută pentru a fi încălcată.

11 Comments

 • ioan t.

  Cred ca se refera, totusi, la fotografiatul cu aparate profesionale si alte chestii. Pentru alea tre’ sa platesti (sa te intelegi cu oamenii din conducere, etc). Ca o paralela, si in Gradina Botanica tre’ sa platesti, dar daca vii cu o camera normala, si nu cu fotograful de la nunta, respectiv tu imbracata in mireasa, e ok. Altfel, taxa.

 • George

  Din ce spun oficialii..fotografiatul este interzis in gradina PUBLICA cu aparate profi..pentru ca ar deranja oamenii care vin sa stea pe acolo. Daca vrei sa pozezi prietena, sotia, mireasa..etc…trebuie cica sa platesti o taxa pt pozatul in gradina PUBLICA. Este doar o incercare de a monopoliza segmentul asta. Ori e publica ori e privata. La prima vedere nu pare prea important..dar daca se mai sapa putin…se gasesc niste chestiutze ciudata…

 • ieseanul suparat

  Despre panourile astea (pentru ca sunt cel putin doua sau trei) am amintit si eu pe 14 iunie, la scurt timp dupa inaugurare. Daca nu ma insel, primaria nu este implicata cu ceva teren acolo? Si atunci cum delimitam proprietatea privata a lui Dascalu de proprietatea orasului? Poate ca ar trebui sa monteze niste garduri de sarma ghimpata. Si o alta intrebare, daca tot interzic fotografiatul, ni se spune si ce sanctiuni riscam daca fotografiem? Sa ni se faca un instructaj si sa semnam. Asa ar fi normal. Eventual sa intram in Gradina Palas cu pasaportul.

 • Nicoleta

  Pai, cum asa? Uite- asa! Scrie maaaaaare ca e domeniu privat. Scurt, adica ne aflam pe mosia la unu’, altu’ si, peste putintica vreme, vom plati taxa pentru a avea acces in iarba verde si la umbra bradutilor care deja incep sa se usuce.
  Doamnelor, domnisoarelor si domnilor, „segregarea in F2”, dupa Legile lui Mendel se va aplica si la Palas. Intai incit si apoi…daca mai vrei, plateste. Ca si la drogodependenti.
  Sa auzim de bine si….va doresc pungi groase pentru un Palas fericit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *