OAMENI - în fiecare zi

Mărțișoarele de jucărie au ajuns la Cozia!

După toate prezentările, după toate sortările, după aranjarea în pungi și punguțe, după calcule și mulțumiri – iată că astăzi, încă de dimineață, ne-am trezit în fața grădiniței din Cozia. Drumul a fost, parcă, mai scurt decât de obicei. Tot ce voiam era să ajungem mai repede la copii, să ne bucurăm de bucuria lor!

Și-am ajuns! I-am găsit timizi și curioși, veseli, mânați de o dorință uriașă de a face cunoștință cu orice lucrușor stătea ascuns în sacoșele noastre.

Prima dată, am scos plușurile, mărțișoarele și bomboanele pe care le-am dăruit fiecărui copiluț în parte, pentru a le lua cu el, acasă. Apoi, am început să răsturnăm sacoșele cu jucării mărunte, pe cele cu plușuri mari și mici, pe cele cu jocuri și rechizite. M-au amuzat teribil copiii care, în uimirea lor, nu mai aveau puterea să exclame decât: Oaaaaaaaaa!!!

Emoția care-ți cuprinde sufletul atunci când aduci un zâmbet pe chipul unui micuț nu poate fi descrisă în cuvinte! Așa că, mai bine ne desfătăm cu imagini! 🙂

Pentru că sunt multe poze și nu am putut să renunț la vreuna, l-am rugat pe Iustinian Popa să mă ajute să le adun pe toate într-un filmuleț muzical! Ocazie demnă de un – mulțumesc, Iustinian! 🙂

Vă mulțumesc vouă, tuturor! Mulțumesc Sfinților 40 de Mucenici – ocrotitorii campaniei. Nu în ultimul rând, mulțumesc doamnei educatoare Daniela Moldovan și doamnei directoare Cristina Râmbu! În ciuda dificultăților financiare, dumnealor au știut și știu să facă spațiul clasei de grădiniță să fie cât mai plăcut! E mare lucru! E mare lucru, mai ales pentru o parte dintre copii – care n-au unde, în altă parte, să vadă aspectele mai roz ale vieții!

Citește și:
* Un nou Mărțișor de jucărie
* S-au strâns Mărțișoare de jucărie!

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *