OAMENI - în fiecare zi

Lumea-i bună!

Niciodată n-am putut să spun despre oameni că sunt răi.  Pentru că absolut toţi au o parte bună a lor. Unii, doar au nevoie să fie ajutaţi să scoată la lumină această latură.

În perioada asta, sunt fericită! Pentru că, în ciuda necazurilor despre care vorbesc, observ că nu mă lovesc de ziduri şi de uşi închise, ci de oameni minunaţi, cu suflete şi braţe deschise! Cu toţii se roagă şi ajută, după putinţă!

Astăzi, este ziua Alexandrei Groza – fetiţa pentru care vă implor în continuare să vă rugaţi. Ea împlineşte 7 ani! E în Italia, în aşteptarea efectuării unei operaţii delicate, o operaţie care poate însemna un deznodământ fericit, după atâtea lacrimi! La mulţi ani, cu sănătate şi împliniri, fetiţă dragă!

Tot astăzi am vizitat-o pe cealaltă Alexandra – fluturaşul care ne-a răpit inimile.

Alexandrei i-au sărit atâţia oameni în ajutor, câţi nici nu îndrăzneam să mă gândesc vreodată! Rugăciune, bani, produse – şi promisiuni care urmează să se transforme în realitate – toate roiesc în jurul fluturaşului! Iar campania continuă până la sfârşitul lui mai – şi mult după aceea! Sfântul Nectarie a reuşit să ne aducă împreună, într-o faptă nobilă! Într-o acţiune care scoate ce-i mai bun din fiecare!

Mulţumesc tuturor!

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *