Doxologia,  Pentru minte,  Pentru suflet,  Şcoala părinţilor

În dialog cu Andreea Ogăraru: „Familia înseamnă totul!”

În același context al Lunii pentru Viață – în care am realizat și interviul cu părintele Ioan Cristinel Teșu – am avut bucuria de a o cunoaște pe Andreea Ogăraru.

Interviu cu Andreea Ogararu - Anda Elena Pintilie

Andreea este o femeie minunată, un exemplu pentru mulți dintre noi. S-a căsătorit cu George Ogăraru de la 21 de ani și, împreună, cei doi au crescut minunat, pe toate planurile. Oameni de succes în carieră, Andreea și George sunt, în primul rând, oameni preocupați de creșterea și dezvoltarea lor în familie, de iubirea dintre ei și de cele mai frumoase mărturii ale dragostei – cei cinci copii ai lor.

În interviul pe care a acceptat să-i acorde portalului Doxologia, Andreea Ogăraru și-a deschis inima și a acceptat să povestească despre frumusețea și provocările vieții de familie, despre prietenie, credință și despre dragul de România.

Mie mi-au plăcut și Andreea, și întreaga discuție pe care am purtat-o. Mi-e dragă Andreea, pentru că îmi arată că familia, da, poate merge mai departe. Că soțul și soția pot depăși obstacole împreună – dacă își doresc cu adevărat să fie împreună. Că mai mulți copii nu înseamnă nimic altceva decât mai multă veselie!

Sunt destule bune pe care Andreea le are și pe care eu nu. Însă, departe de a simți invidie, nu pot decât să mă bucur și să mă rog ca modelul Andreei și al familiei sale să fie și să rămână cel firesc și demn de urmat pentru cei mai mulți dintre noi.

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *