Din online,  Haz de necaz

Joacă-te cu mine! #completeaza

Am prieteni simpatici și creativi, oameni care nu se tem să răspundă la provocări. Prietenii mei sunt persoane cărora le place să se joace – și-o fac cu toată seriozitatea și bucuria din lume.

În contextul acesta s-a născut ideea , provocarea, jocul celor trei puncte. Completează… Așa am spus prima dată pe Facebook, într-o zi dedicată… prietenilor… Prietenul la nevoie se… Și-au fost câteva completări – de bine și de mai puțin bine, amuzate, dar și de suflet, creative și foarte fain punctate. Pe principiul scurt și la obiect… și-un zâmbet – așa cum ne place nouă! 🙂

Am început cu un proverb, a fost apoi o temă de actualitate, am cerut și-o definiție, ne-am pus și într-o situație concretă… Și-am tot completat, și-am tot observat că viața asta nu ne permite să ne plictisim – iar numărul răspunsurilor e cel puțin la fel de variat, pe cât e numărul celor care intră în joc.

Deja toate acestea par să alcătuiască un alt moment al nostru! Pentru ce perioadă… nimeni nu știe! 🙂 Nici nu încearcă cineva să afle. Ne vom juca atâta timp cât ne vom simți bine!

Nu te simțiți obligat să completezi, cu atât mai mult… nu trebuie să aplauzi – că n-am inventat nicio roată mică-micuță! 🙂 Însă, dacă vrei și dacă îți va face plăcere… hai să vedem, împreună, ce-o să iasă! Joaca-i mai funny și mai vie atunci când suntem mai mulți! Ne pune imaginația la încercare, ne stârnește, ne amuză, ne provoacă să ieșim din tipare și să ne cunoaștem mai bine, să comunicăm mai departe de un like.

#completeaza și redescoperă bucuria lucrurilor simple și a jocului în echipă! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *